Αθηναΐς Νέγκα: Η ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον σύζυγό της και η ανάρτηση περί χωρισμού

Η Αθηναΐς Νέγκα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία με τον σύζυγό της, την οποία συνόδευσε με ένα κείμενο περί χωρισμού.

Η Αθηναΐς Νέγκα το πρωί της Πέμπτης προχώρησε σε μια αινιγματική ανάρτηση στην οποία κάνει λόγο για χωρισμό, ενώ το κείμενο συνοδεύει και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον σύζυγό της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 και ένα χρόνο μετά, το 2018, απέκτησε το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους, πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για χωρισμό μετά από την εν λόγω ανάρτηση.
Η Αθηναΐς Νέγκα έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της: «Έκανα γκρίζα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι σχετικά παλιά. Οι σχέσεις παλιώνουν και η σχετική τους γήρανση δεν οφείλεται στο χρόνο αλλά στις γνωστές μ***ς που μαζεύονται και γίνονται βουνό γιατί ως καλοί εξυπνάκηδες δεν εννοούμε να τις αντιμετωπίσουμε όταν πρέπει και όλες οι συζητήσεις μετατίθενται για αργότερα και λίγο πιο αργότερα. Δεν μπορείς να πρήζεις ή να ενοχλείς αυτόν που κάποτε ερωτεύτηκες, καλύτερα ένας υπερευαίσθητος πληγωμένος εγωισμός παρά δυο φουσκωμένοι που ζητάνε δράματα και διαμάχες.

Κακώς έχουμε εκπαιδευτεί κοινωνικά να ταυτίζουμε τους χωρισμούς με την καταστροφή, πρόκειται μάλλον για μια καλύτερη συνέχεια όταν αυτό που έχεις, έχει γίνει δύσκολο, αρκεί να μη φυλάξεις πίκρα, να έχουν και οι δυο σταθεί στα δύσκολα,να θέλουν να συνεχίσουν να είναι οικογένεια κάθε μέρα από κοντά, φίλοι χωρίς να είναι ζευγάρι. Σύντροφοι εξαιρέσει …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss