«Αυτά τα κόλπα όχι σε εμένα»! Άγρια κόντρα για την υπόθεση Καϊλή

Ένταση στον «αέρα» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης (13/12), ανάμεσα στον παρουσιαστή, Νίκο Χατζηνικολάου, και τον δικηγόρο της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 την Τρίτη (13/12), έτσι ώστε να μιλήσει για την υπόθεση της Εύας Καϊλή. Ο παρουσιαστής επισήμανε στον δικηγόρο πως είναι λίγο φορτισμένος, με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να απαντά πως η παρατήρηση του φάνηκε ειρωνική. Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε πως δεν ήταν ειρωνικός, φαίνεται όμως πως ο δικηγόρος… δεν πείστηκε.
«Δεν λέτε ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Πείτε μας, τι λέτε;», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου σε μια από τις απαντήσεις του Μιχάλη Δημητρακόπουλου ο οποίος αντέδρασε λέγοντας: «Κύριε Χατζηνικολάου, για να μιλήσει κάποιος, πρέπει να του δώσετε τη δυνατότητα να μιλήσει». Ο παρουσιαστής σε αυτό το σημείο, ανέβασε τους τόνους λέγοντας «αφήστε τώρα, αυτά είναι παλιά κόλπα. Όχι σε εμένα αυτά τα κόλπα. Δώστε απάντηση», με τον Μηχάλη Δημητρακόπουλο να λέει «Θέλετε να κόψετε; Υποδείξεις στο πως θα μιλάω;».

Η ένταση συνεχίστηκε, με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να λέει «θα μα αφήσετε να ολοκληρώσω;» και τον Νίκο Χατζηνικολάου να απαντά «θα το σκεφτώ, ανάλογα με το τι θα πείτε…». Λίγο αργότερα, πάντως, τα πνεύματα ηρέμησαν και η συζήτηση προχώρησε κανονικά.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss