Αυτά τα ζευγάρια μπορεί να έχουν χημεία, αλλά δεν κάνουν για σχέση

Στην αστρολογία, υπάρχουν κάποια ζευγάρια ζωδίων που είναι πιθανό να νιώσουν σωματική έλξη μεταξύ τους, έντονη χημεία, αλλά όχι συναισθηματική. Για την ακρίβεια δεν πρόκειται μόνο για το ζώδιο, αλλά κυρίως για τις όψεις που σχηματίζουν ο Άρης και η Αφροδίτη μεταξύ τους, όταν «διασταυρώνονται» στα ωροσκόπια δύο ατόμων.
Για αυτόν το λόγο, διαβάζοντας τα παρακάτω, εκτός από το ζώδιό σου, λάβε υπόψη και την πιθανή θέση του Άρη σου ή της Αφροδίτης σου στα ζευγάρια των ζωδίων που περιγράφονται.

Αν θέλεις να βρεις τη θέση του Άρη ή της Αφροδίτης σου, πάτησε ΕΔΩ!
ΤΑΥΡΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Τα ετερώνυμα έλκονται», ειδικά αν βάλεις μαζί έναν Ταύρο με έναν Σκορπιό. Αυτά τα ζώδια συνήθως νιώθουν κάτι το ένα για το άλλο, το οποίο τελικά μεταφράζεται σε καθαρή σεξουαλική έλξη. Όμως, αν δεν υπάρχει μια ισχυρή συναισθηματική σύνδεση από την αρχή, η σχέση τους θα ξεθωριάσει γρήγορα. Ο Ταύρος μπορεί να είναι αρκετά ανοιχτός ως προς τις επιθυμίες και τις ανάγκες της σχέσης τους, ενώ ο Σκορπιός θα παραμείνει πιο συγκρατημένος, προτάσσοντας κυρίως τη μυστικοπάθειά του. Ο Σκορπιός αρχικά μπορεί να ενθουσιαστεί με την ανοιχτή προσέγγιση του Ταύρου, αλλά αργότερα θα βαρεθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss