Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Αύριο Τρίτη 27/9 η επίσημη παρουσίαση του 39ου ΑΜΑ

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα πλέον στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, όπου η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθηνών που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 37α στο κτηριακό συγκρότημα Golden Hall.

Με τον Μαραθώνιο του Βερολίνου να έχει περάσει ήδη στην ιστορία με το νέο Παγκόσμιο ρεκόρ που σημείωσε ο Ελιούντ Κπτσόγκε, ο οποίος κάλυψε τα 42.195 μέτρα της διαδρομής σε 2:01:09, και τον Κωνσταντίνο Γκελαούζο να έχει σημειώσει νέο ατομικό ρεκόρ στη γερμανική πρωτεύουσα, διανύοντας την απόσταση σε 2:14:15, όλοι οι δρομείς ζουν και αναπνέουν για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Το κορυφαίο δρομικό γεγονός του πλανήτη, που άπαντες θέλουν να συμμετάσχουν έστω μία φορά στη ζωή τους αναμένεται να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου.

Λίγο πριν οι συμμετέχοντες σταθούν στη γραμμή εκκίνησης, ο ΣΕΓΑΣ και η Περιφέρεια Αττικής ως συνδιοργανωτές καθώς και οι Δήμοι Αθηναίων και Μαραθώνα, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και ο Μεγάλος Χορηγός ΟΠΑΠ ΑΕ, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στην οποία θα αναφερθούν οι λεπτομέρειες της 39ης διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και των παράλληλων αγώνων δρόμου και εκδηλώσεων (ΑΜΑ) ο οποίος θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου.

Πρόσβαση

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας βρίσκεται στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Golden Hall. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας χρησιμοποιείστε την κεντρική είσοδο του εμπορικού κέντρου επί της οδού Λ. Κηφισίας 37Α.

Στην περίπτωση που σταθμεύσετε στο parking του Golden Hall σας ενημερώνουμε ότι από την είσοδο Α οδηγείστε απευθείας στον γκρι τομέα, από όπου έχετε πρόσβαση στην υποδοχή του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας (επίπεδο 0) με το ασανσέρ.

Ξενάγηση

Μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου θα υπάρξει δυνατότητα ξενάγησης στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας για όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον στους συναδέλφους που θα βρίσκονται  στην υποδοχή του χώρου της συνέντευξης.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss