Αυτή η νύχτα μένει: Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

Συνταρακτικές αναμένονται οι εξελίξεις στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» – Όλα όσα θα δούμε τη νεα εβδομάδα.

H τηλεοπτική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που έκανε πρεμιέρα πριν από δύο εβδομάδες και έχει καθηλώσει το κοινό δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές στις 22:40 στον Alpha.
Η Ζέτα που κουβαλάει ένα «μεγάλο» παρελθόν φαίνεται ότι έρχεται σιγά – σιγά πιο κοντά στον Στρατή. Ο Χρήστος, από την άλλη πλευρά, είναι αποφασισμένος να κάνει το παν για να τον καταστρέψει και αυτό τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Στέλιο. Η Νίτσα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την αγαπημένη φίλη της ενώ ο Γιώργης συνεχίζει να την πολιορκεί.

Αυτή η νύχτα μένει Spoiler 31 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου

Μετά την τρέλα της προηγούμενης νύχτας η φιλία του Χρήστου και του Στέλιου δοκιμάζεται, καθώς τα πολιτικά συμφέροντα συγκρούονται με αυτά της χωροφυλακής. Η Φωτεινή από την άλλη, αφού ξεσπά στην Εύη, ζητά απελπισμένη τη βοήθειά της. Η εικόνα του απελπισμένου πατέρα της, της ξυπνά μια μνήμη από το παρελθόν και ρίχνει άλλο φως στη Μαρίνα. Η Νίκη αποφασίζει να φανερώσει τα συναισθήματα της στον Στρατή, εκείνος όμως μετά τις νέες του πληροφορίες για τη Ζέτα, φαίνεται να έχει στραμμένο αλλού το ενδιαφέρον του. Καθώς η μέρα φεύγει, Ζέτα και Στρατής συναντιούνται.
Τρίτη 1 Νοεμβρίου
Ο Στρατής και η Ζέτα φτάνουν μαζί στο μαγαζί, αφήνοντας Διαμάντω και Νίτσα έκπληκτες και τη Νίκη με σπασμένη καρδιά. Η πίεση του Στέλιου στον Χρήστο να μάθει τον πραγματικό λόγο που έχει βάλει στόχο τον Βαρδάρη, τον οδηγεί στο να καταλάβει πως η βοήθεια που του ζητάει, δεν μπορεί να έρθει χωρίς αντάλλαγμα. Το πραγματικό χτύπημα, όμως, έρχεται αναπάντεχα από την Εύη και τη Φωτεινή. Ο Γιώργης από την άλλη βλέπει έκπληκτος στο δρόμο τον Αλέξανδρο, ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει ακόμα ένα πρόσωπο που εμπλέκεται στον θάνατο του Νώντα. Καθώς ο Στρατής φτάνει στο δωμάτιο της Ζέτας να τη βρει, εκείνη αφήνει το ακουστικό του τηλεφώνου να της πέσει από τα χέρια. Το σκοτάδι πέφτει πάλι πάνω της.
Τετάρτη 2 Νοεμβρίου

Η απόφαση της Εύης και της Φωτεινής να ανοίξο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss