Αυτό είναι το απόλυτο must-have tool για άψογα χτενίσματα

Πρωτοπόρος στην καινοτομία, η Dyson μας συστήνει το απόλυτο must-have για όλες εμάς που λατρεύουμε το haistyling. Ο λόγος για το Airwrap, ένα πολυλειτουργικό beauty gadget που μπορεί να μας χαρίσει ανά πάσα ώρα και στιγμή, μέσα σε χρόνο dt, τα χτενίσματα των ονείρων μας. Ενδεχομένως να έχεις δει και εσύ ήδη το συγκεκριμένο beauty gadget να πρωταγωνιστεί στα video tutorial των αγαπημένων μας fashion girls στα social media και όχι αδίκως θα πούμε εμείς.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ερωτευτεί κανείς με τη πρώτη ματιά το εν λόγω multistyler εργαλείο και είναι βέβαιο πως, αν το δοκιμάσεις μια φορά, δεν θες να το αποχωριστείς με τίποτα μετά.

3+1 λόγοι που κάνουν το Airwrap της Dyson μοναδικό στο είδος του
Αυτό το εντυπωσιακό tool για hairstyling σχεδιάστηκε ειδικά για το φορμάρισμα των μαλλιών μας όσο είναι ακόμα νωπά, χωρίς να χρησιμοποιεί υπερβολική θερμότητα. Έτσι, παραμένοντας πιστό στη φιλοσοφία της Dyson, που σέβεται την τρίχα, αυτό το beauty gadget μπορεί να μας χαρίσει τα πιο stylish χτενίσματα χωρίς να επιβαρύνει τα μαλλιά μας, όπως γίνεται συνήθως με άλλα εργαλεία που εκπέμπουν θερμότητα.

Επόμενο καινοτόμο χαρακτηριστικό; Εμπνευσμένο από επαγγελματίες κομμωτές, το Airwrap αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda για να φορμάρει τα μαλλιά. Και επειδή είμαστε σίγουρες πως θα αναρωτιέσαι για ποιο πράγμα μιλάμε, θα σου εξηγήσουμε αμέσως! Αυτό το εργαλείο, έλκει, κατευθύνει και τυλίγει τα μαλλιά γύρω από τον κύλινδρο χωρίς να χρειάζονται πιάστρες, γάντια ή άβολες κινήσεις τυλίγματος για να πετύχουμε τις αγαπημένες μας μπούκλες. Υπέροχο; Ναι, με αυτό το τρόπο μπορούμε επιτέλους να απολαύσουμε καλοσχηματισμένα curly και wavy hair με όγκο, δίχως να ταλαιπωρούμαστε με τις ώρες μπροστά από τον καθρέφτη.
Μάλιστα, το μικρό αλλά ισχυρό ψηφιακό μοτέρ V9 υψηλής απόδοσης της Dyson και ο ειδικός αισθητήρας ανιχνεύουν τη θερμοκρασία του αέρα 40 φορές/δευτερόλεπτο, προστατεύουν από τη θερμότητα ώστε να αποτρέπεται η φθορά της τρίχας. Πολύ σημαντικό για να πούμε «αντίο» στα bad hairdays.

Και το καλύτερο απ’ όλα ;Το Airwrap έρχεται σε μία πολυτελή δερμάτινη θήκη συνοδευόμενο από έξι εξαρτήματα, τα οποία μπορούμε να τα ενσωματώσουμε για να δημιουργήσουμε μόνες μας, ανά πάσα ώρα και στιγμή, όποιο hair look επιθυμούμε.
Για περισσότερες πληροφορίες ακολούθησε το Instagram Account @dyson_greece
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss