Αυτό είναι το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1 στη μυθοπλασία που θα «μαγέψει» το κοινό

Η σειρά θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και σίγουρα θα είναι η απάντηση του ΑΝΤ1 στις μεγάλες επιτυχίες του ALPHA και του MEGA, «Σασμός» και «Γη της Ελιάς»

Της Κατερίνας Θεοδωροπούλου
Το στίγμα της αφήνει η μυθοπλασία, τη φετινή σεζόν, στα κανάλια με τους ιθύνοντες να έχουν επενδύσει ιδιαίτερα στις ελληνικές παραγωγές. Κάποιες από τις σειρές έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα στους πίνακες της Nielsen, άλλες όχι. Ωστόσο, τα στελέχη δεν παραδίδουν τα όπλα και έχουν ακόμη άσους στα μανίκια τους.

Ένα τέτοιο δυνατό χαρτί κρατούν τα στελέχη του ΑΝΤ1. Στο τέλος του 2022 ή στις αρχές του 2023, θα βγει στον αέρα η πολυαναμενόμενη σειρά «Μάγισσα» με 60 επεισόδια. Με την υπογραφή του διδύμου που έκανε τη διαφορά και έδειξε ξανά το δρόμο σε όλους για το πώς πρέπει να γίνονται οι σειρές με τις «Άγριες Μέλισσες», της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη, η εν λόγω παραγωγή ετοιμάζεται να «μαγέψει» τους τηλεθεατές. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο ταλαντούχος Λευτέρης Χαρίτος, ο άνθρωπος που έκανε τις «Μέλισσες» να πετάξουν ψηλά.

Η ιστορία τοποθετείται στο 1818, τότε που οι Έλληνες ετοίμαζαν στην επανάστασή τους, απέναντι στον τουρκικό ζυγό. Στη Μάνη, δύο οικογένειες που χωρίζονται από μακροχρόνια βεντέτα, αποφασίζουν να ενωθούν για χάρη του επαναστατικού αγώνα. Παντρεύουν τα παιδ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss