Αυτοί είναι οι 10 καλλιτέχνες που θα σου ανοίξουν την όρεξη

Τζωρτζίνα Ντούτση
09/10/2022 09:15

Το φαγητό όπως και η μουσική είναι τέχνη, απαιτεί μεράκι, καλύπτει κάθε γούστο και αποτελεί καταφύγιο σε κάθε λύπη ή χαρά μας.Πολλές φορές φαγητά και γεύσεις μπλέκονται περίτεχνα μέσα στους στίχους ενός τραγουδιού και άλλες φορές βρίσκονται μέσα στα ονόματα των ίδιων των μουσικών ή των συγκροτημάτων.Εμείς ψάξαμε, σκεφτήκαμε, θυμηθήκαμε και σου παρουσιάζουμε μια εντελώς διαφορετική λίστα που περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της διεθνούς ροκ και ποπ σκηνής, που το όνομά τους θυμίζει κάποιο φαγητό, γλυκό ή γεύση.
Red Hot Chili Peppers

Aν σου αρέσουν οι καυτερές πικάντικες γεύσεις, το μεξικάνικο ή το ινδικό φαγητό και οι spicy επιλογές, τότε δοκίμασε να το συνοδεύσεις με τραγούδια των Καλιφορνέζων, Red Hot Chili Peppers, αλλά και με… μπόλικο νερό!Από όλα έχει ο μπαξές των Αμερικανών. Και τσίλι, και πιπέρια και κόκκινες καυτερές πιπεριές και όποιος αντέξει εν ολίγοις!Για την ιστορία, η μπάντα δημιουργήθηκε το 1983 από τους τότε συμμαθητές Anthony Kiedis, Hillel Slovak, Flea, και Jack Irons και συνεχίζει να βγάζει άλμπουμ και να περιοδεύει μέχρι σήμερα.
Spice Girls

Με βάση τα ρεκόρ πωλήσεων που έχουν σημειώσει, οι Spice Girls είναι εύκολα το πιο δημοφιλές γυναικείο γκρουπ όλων των εποχών! Αυτό από μόνο του είναι εντυπωσιακό δεδομένου ότι η δημοτικότητά τους περιορίστηκε στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του ’90.Τα πέντε «καυτά» κορίτσια από τη Μεγάλη Βρετανία, αρχικά ονομάζονταν «Touch», μετά «Spice», πριν καταλήξουν τελικά σε Spice Girls και βάλουν τα δικά τους πικάντικα μπαχάρια στις μουσικές συνταγές τους.
The Cranberries

Το πασίγνωστο ιρλανδικό ροκ συγκρότημα The Cranberries αρχικά ονομαζόταν The Cranberry Saw Us (ένα λογοπαίγνιο του «the cranberry sauce»). Ωστόσο η μπάντα συντόμευσε το όνομά της πριν από την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της το 1993 και την επιτυχία τραγουδιών όπως τα Zombie και Linger.Το συγκρότημα συνέχισε να ηχογραφεί και να περιοδεύει μέχρι τον πρόωρο θάνατο της τραγουδίστριας Dolores O’Riordan το 2018.Εκτός από συγκρότημα, το κράνμπερι (cranberry) είναι ένας καρπός που μοιάζει με το κράνο. Χρησιμοποιείται σε επιδόρπια, χυμούς, σνακ και έχει μεγάλη διατροφική αξία.
Meat Loaf

Ο Marv …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss