Αυτός είναι ο «δράκος του Πειραιά» – Συγκλονίζει η μητέρα του θύματος

Ο 28χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα για βιασμό

Συγκλονισμένος παρακολουθεί ο Πειραιάς την υπόθεση του 28χρονου που συνελήφθη μετά από επίθεση σε βάρος μίας 20χρονης κοπέλας την οποία χτύπησε άσχημα.
Η κοπέλα είναι σε κατάσταση σοκ μετά την επίθεση που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (6/11) και συγκεκριμένα ενώ επέστρεφε σπίτι της επί της οδού Αγίου Δημητρίου στη Νίκαια.

Η κοπέλα αντέδρασε και τότε ο 28χρονος που ήταν μεθυσμένος άρχισε να τη χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο. Η κοπέλα έβαλε τις φωνές και κάλεσε σε βοήθεια.
Περίοικοι ειδοποίησαν την ΕΛΑΣ και αστυνομικοί της ομάδα ΔΙΑΣ έσπευσε στο σημείο με περιπολικό, λόγω της κακοκαιρίας.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή και εντόπισε έναν άνδρα που ταίριαζε με τις περιγραφές της νεαρής κοπέλας. Ήταν κοντοκουρεμένος, φορούσε μπεζ παντελόνι και μαύρο μπουφάν.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ ακινητοποίησαν τον 28χρονο, ο οποίος ήταν μεθυσμένος, ενώ διαπίστωσαν ότι στο πρόσωπό του είχε αμυχές και νυχιές που του έκανε η κοπέλα και το φερμουάρ του ήταν ανοιχτό. Μάλιστα ο 28χρονος αλλοδαπός έχει κάνει φυλακή για βιασμό και αποφυλακίστηκε πριν λίγους μήνες.
Μιλώντας στο DEBATER η μητέρα της 20χρονης δήλωσε πως η κόρη της δεν είναι ακόμα καλά από την επίθεση καθώς το μάτι της είναι σε άσχημη κατάσταση.
«Σας ευχαριστώ παρά πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαι στο νοσοκομείο τώρα, όχι δεν είναι καλά η κόρη μου. Θα την πάω ξανά. Της έχει κατεβάσει όλο το μάτι. Της το έχουν κλείσει. Τη χτύπησε πάρα πολύ», είπε αρχικά η μητέρα της νεαρής κοπέλας.
Διαβάστε περισσότερα στο DEBATER


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss