Αυτός είναι ο μόνος κανόνας που πρέπει να ακολουθήσεις για να είσαι πάντα elegant

Άσε στην άρκη την πολυλογία και τα styling tips, ο χρυσός κανόνας του στυλ είναι ένας.

Το κεφάλαιο styling tips είναι τεράστιο. Και μιλάμε για ένα θέμα με το οποίο έχει καταπιαστεί κάθε fashion editor, που σέβεται τον εαυτό της. Προσωπικά, θα γράψω κάτι σε στυλ tip ή trick, μόνο όταν θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει κάποια γυναίκα, εύκολα και γρήγορα, χωρίς να υπάρχει όμως όλο αυτό το αίσθημα ότι θέλεις να πατρονάρεις κάποιον. Γιατί δεν σημαίνει πως ένα tip, που μπορείς να αξιοποιήσεις εσύ, πρέπει να γίνει ντε και καλά κανόνας για όλους.

Στο mood ξεχνάω τους κανόνες έχει μπει η μόδα εδώ και πολλές σεζόν, και πολύ μας αρέσει είναι η αλήθεια. Τουλάχιστον, όσο αναφορά τα trends και τις διάφορες τάσεις, γιατί η ζωή μας έχει γίνει πιο εύκολη, ενώ παράλληλα έχει ανεβάσει τη δημιουργικότητα μας στα ύψη, αφού μπορούμε πλέον ελεύθερα να κάνουμε ότι combos θέλουμε. Το σωστό, κατά τη γνώμη μου, και αυτό που θα έπρεπε να ισχύει εξαρχής, χωρίς να αναγκαστούμε όλα αυτά τα χρόνια να βάλουμε τους εαυτούς μας σε καλούπια.

https://www.instagram.com/p/CkS-efOoLiD

Έχοντας πάρει, όμως, αρκετές ερωτήσεις από γνωστές και φίλες, θεωρώντας ότι ως fashion editor μπορεί να έχω κάποιου είδους expertise, αποφάσισα ότι θα μοιραστώ μαζί σας το μόνο ίσως κανόνα, που πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα, η οποία αγαπά το στυλ και τη μόδα. Και αυτός είναι ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά ή αλλιώς το γνωστό «details matter». Θα μου πεις τεράστια γενικότητα το συγκεκριμένο και θα έχεις φυσικ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss