Αυτός είναι ο οδηγός του φορτηγού που εξερράγη στη γέφυρα της Κριμαίας

Το ουκρανικό μέσο Tpyxa αναφέρει ότι ο οδηγός του φορτηγού που εξερράγη στη γέφυρα της Κριμαίας ονομάζεται Μαχίρ Γιουσούμποφ.

Οι ρωσικές αρχές ταυτοποίησαν τον οδηγό του φορτηγού που εξερράγη στη γέφυρα της Κριμαίας. Πρόκειται για έναν 51χρονο που εργαζόταν ως οδηγός φορτηγών και κινούνταν συνεχώς μέσα στην περιοχή του Κρασνοντάρ, ανατολικά από την Κριμαία.
Το ουκρανικό μέσο Tpyxa αναφέρει ότι ο άνδρας ονομάζεται Μαχίρ Γιουσούμποφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός επικοινώνησε με την οικογένεια του για τελευταία φορά πριν από δύο ημέρες, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι χρειαζόταν μόνο μισή ώρα για να φτάσει στη γέφυρα, αλλά για άγνωστους λόγους του πήρε έξι ώρες.
Από την έκρηξη του φορτηγού σκοτώθηκε ο οδηγός και ένα ζευγάρι που επέβαινε σε αυτοκίνητο που κινούνταν δίπλα στο φορτηγό.

This is 51-year-old Mahir Yusubov. He was engaged in transportation and constantly traveled around the Krasnodar. 2 days ago, he made contact with his family for the last time. The journey to the bridge could be covered in half an hour, but for some reason it took Yusubov 6 hours
— ТРУХА⚡️English (@TpyxaNews) October 8, 2022

Σύμφωνα με τα αρχεία των ρωσικών αρχών, φαίνεται πως είχε σταματήσει για έλεγχο τον οποίο και πέρασε.
Οι αρχές έκαναν έρευνες και στο σπίτι του άνδρα.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss