Back to school: 10+1 χτενίσματα για να είσαι η απόλυτη beauty queen την πρώτη μέρα στο σχολείο

Έλα, ας το παραδεχτούμε όλες! Κάθε φορά, όταν τελειώνει το καλοκαίρι μας πιάνει ένα mini mental breakdown μιας και ξέρουμε ότι «αποχαιρετούμε» την ελευθερία και υποδεχόμαστε το πρόγραμμα. Για εσένα δε, που αύριο θα ξεκινήσεις το σχολείο τα πράγματα είναι ίσως λιγάκι πιο δύσκολα μιας και οι φοιτήτριες έχουν λίγο χρόνο ακόμα να απολαύσουν το καλοκαίρι τους. 
Για να σου συμπαρασταθώ όμως θα σου πω τι με έκανε, όταν έμπαινε ο Σεπτέμβριος, να πάρω λίγο πιο ψύχραιμα το άνοιγμα των σχολείων και να μπω σε #BackToSchool mood. Μπορεί να έχω αποχαιρετήσει τη σχολική ζωή εδώ και 2,5 χρόνια, αλλά ακόμα τα έχω πολύ πρόσφατα μιας και μεταξύ μας αυτό που θα μοιραστώ μαζί σου… ακόμη το κάνω.

French braid: Πώς θα φτιάξεις την απόλυτη πλεξούδα του καλοκαιριού σε χρόνο dt
Το πρωί θέλεις εύκολα χτενίσματα για να πας στο σχολείο! Εδώ θα βρεις τις απόλυτες ιδέες
Ποιο ήταν αυτό; Να χαζεύω πάρα πολύ σε social media κάθε κατηγορίας βίντεο που αφορούσε το Back to School! Από haul που έδειχναν σχολικά, μέχρι μακιγιάζ για την πρώτη μέρα στο σχολείο και outfits τρελαινόμουν απλά να τα βλέπω και έβαζα να παίζει το ένα μετά το άλλο. Για να είμαι ειλικρινής όμως η κρυφή μου αδυναμία κρυβόταν στα hairstyles που μπορείς να κάνεις τόσο την πρώτη μέρα στο σχολεί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss