Blindchat: Μέσω αυτής της εφαρμογής ο 53χρονος εξέδιδε την 12χρονη

Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα των online γνωριμιών στην οποία ο 53χρονος είχε αναρτήσει φωτογραφικό υλικό της ανήλικης

Δεν έχουν τέλος οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τα όσα φρικτά υπέστη η 12χρονη στα Σεπόλια η οποία βρέθηκε θύμα ενός κυκλώματος μαστροπείας και βιασμού.
«Κλειδί» στην υπόθεση φαίνεται να αποτελεί και η εφαρμογή online γνωριμιών στην ο οποία 53χρονος παιδοβιαστής είχε κατασκευάσει ψεύτικο προφίλ , υποδυόμενος την ανήλικη.

Πρόκειται για την ελληνική εφαρμογή Blindchat.gr, στην οποία ο 53χρονος είχε αναρτήσει φωτογραφικό υλικό της ανήλικης και το διαχειριζότανο ίδιος.
Ο δράστης είχε δεχτεί, μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής , 213 τηλεφωνικές κλήσεις από εν δυνάμει πελάτες. Ο 43χρονος που συνελήφθη ήταν ένας από τους βιαστές της και καταχωρημένος στο κινητό της ως «πελάτης».

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ το Blindchat δημιουργήθηκε πριν από 9 χρόνια, συγκεκριμένα το 2013, με στόχο την παροχή υπηρεσιών blind date σε εκείνους που επιθυμούν να γνωρίσουν άλλα άτομα χωρίς να αποκαλυφθεί πλήρως η ταυτότητα τους. Πρόκειται για μια online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες από όλη την Ελλάδα.

Η εν λόγω εφαρμογή διασφαλίζει την ανωνυμία των χρηστών, παρέχοντας παράλληλα την ελευθερία σε αυτούς που συνομιλούν να ανταλλάσσουν πληροφορίες χωρίς να γνωρίζουν ποιος βρίσκεται στην άλλη πλευρά. Σύμφωνα με την ίδια την ιστοσελίδα, δίνεται παράλληλα η δυνατότητα βιντεοκλήσης αν το θελήσουν οι συνομιλητές.
Η εγγραφή και η δημιουργία λογαριασμού είναι προαιρετική. Μπαίνοντας στην αρχική σελίδα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν αν επιθυμούν να μιλήσουν με άντρες ή γυναίκες, ενώ στη συνέχεια δηλώνουν τις προτιμήσεις τους σχετικά με την τοποθεσία και την ηλικία των συνομιλητών τους.
Παρά το γεγονός πως η εφαρμογή δεν απαιτεί εγγρα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss