BMW από 300 ευρώ: Πώς θα την αποκτήσετε – Αναλυτική λίστα με όλα τα αυτοκίνητα και τις τιμές

Δημοπρασίες: Στην Καβάλα θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δημοπρασία οχημάτων από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού – ΔΔΔΥ (πρώην ΟΔΔΥ) – Δείτε αναλυτικά τη λίστα, στη gallery του newsbomb.gr και επιλέξτε τι σας συμφέρει.

Στις 07 Σεπτεμβρίου 2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30 π.μ., θα διενεργηθεί, στις εγκαταστάσεις του Τελωνείου Καβάλας, προφορική πλειοδοτική δημοπρασία, για να εκποιηθούν:

Είκοσι επτά (27) κοινοτικά επιβατικά οχήματα για κυκλοφορία.
Επτά (7) Φορτηγά για κυκλοφορία.

Όλα με τιμή εκκίνησης την αναγραφόμενη στη διακήρυξη.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ GALLERY TOY NEWSBOMB.GR ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

PHOTO GALLERY

Photo 1/2

Photo 2/2

Ωράριο επίσκεψης
Η επίσκεψη στην Αποθήκη του Τελωνείου Καβάλας επιτρέπεται από 31.08.2022 μέχρι 06.09.2022 και από ώρα 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.
Όλα τα οχήματα δημοπρατούνται σύμφωνα με τους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΡΟΧΟΔΟΡΦΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ( ΦΕΚ: ΤΕΥΧΟΣ Β΄ 3420/2016).
Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στις δημοπρασίες υποδηλώνει την αποδοχή των όρων πώλησης χωρίς καμία επιφύλαξη και οι οποίοι είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο www.aade.gr (ΜΕΝΟΤ> Δημοπρασίες Δ.Δ.Δ.Τ).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες επιβατικών προς κυκλοφορία είναι 300 ευρώ. Εφίσταται η προσοχή στους συμμετέχοντες για την έγκαιρη προσέλευση για την καταβολή της εγγύησης.
Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται και ο αναλογών Φ.Π.Α 24%.
Με την ολοκλήρωση της πλειοδοσίας κάθε οχήματος, καλείται ο τελευταίος πλειοδότης να υπογράψει το πρακτικό ανακηρύξεως πλειοδότη και να καταβάλει προκαταβολή υπολογιζόμενη σε ποσοστό 20% της τιμής πλειοδοσίας.
Η πληρωμή της προκαταβολής του 20% καταβάλλεται με τραπεζική επιταγή, ή με τη χρήση κάρτας.
Τα φυσικά πρόσωπα συμμετέχουν στις δημοπρασίες πώλησης οχημάτων προς Κυκλοφορία μόνο αυτοπροσώπως. Κατ’ εξαίρεση μπορούν να συμμετάσχουν με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο εφόσον αυτός είναι σύζυγος ή συγγενής εξ αίματος μέχρι και του δεύτερου βαθμού, προσκομίζοντας Τπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 θεωρημένη από Δημόσια Αρχή.
Τα νομικά πρόσωπα συμμετέχουν στις δημοπρασίες δια του νομίμου εκπροσώπου τους ή με πληρεξούσιο οριζόμενο από συμβολαιογράφο.
Η Δημοπρασία διενεργείται με τη συμμετοχή όσων ενδιαφερομένων έχουν καταβάλλει την Εγγύηση Συμμετοχής.
Τα προς εκποίηση στο συνημμένο πίνακα τροχοφόρα οχήματα είναι μεταχειρισμένα, με ζημιές, φθορές και ελλείψεις και χρειάζονται επισκευές πριν κυκλοφορήσουν.
Η εξέταση μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερόμενους με την βοήθεια και τεχνικού συμβ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss