Boyfriend Βob: Μήπως αυτό το haircut φωνάζει το όνομά σου; – ELLE

Photo by Edward Berthelot/Getty Images
Η αλήθεια είναι πως πλέον δεν μπορούμε να απαριθμήσουμε τις εκδοχές του πιο διάσημου haircut της σεζόν. Φυσικά αναφερόμαστε στο bob κούρεμα, το οποίο μας προσφέρει πολλούς και stylish τρόπους για να το «υιοθετήσουμε». French, wavy, tucked bob και sliced ​​bob… Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πιο γνωστές επιλογές που είχαμε ως τώρα για να πειραματιστούμε με το εν λόγω κούρεμα. Ωστόσο, το 2022 έφερε και μια ακόμα εκδοχή για το αγαπημένο μας bob, η οποία ακούει στο όνομα «Boyfriend» και είναι εμπνευσμένη από τους sexy strars των boy-band που έκαναν πάταγο κατά την δεκαετία του 90.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E v i e H e p w o r t h 🌻 (@evieh_hairstylist)

Ανάμεσα στο κοντό και το μακρύ καρέ, το boyfriend bob έχει των αέρα ενός haircut σε μεσαίο μήκος που φτάνει πάνω από τον ώμο. Μάλιστα, ο τρόπος που αυτό το κοντό κούρεμα «αγκαλιάζει» το πρόσωπό, κολακεύει κάθε σχήμα και είναι μια εξαιρετικά επιθυμητή επιλογή για να χαρίσουμε extra πόντους στο στυλ μας.

Photo credit:@Imaxtree

Επιπλέον, γίνεται να «υιοθετήσουμε» το boyfriend bob τόσο σε μια εξαιρετικά λεία εκδοχή του ή εναλλακτικά μπορούμε σε αυτό το haircut να χ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss