Caitriona Balfe: Οι beauty συνήθειες της οσκαρικής ηθοποιού | Vita.gr

Εχει περπατήσει στις πασαρέλες των πιο γνωστών σχεδιαστών, όπως Chanel, Marc Jacobs, Cacharel, Roberto Cavalli, Givenchy, Armani, Hugo Boss. Εχει γίνει εξώφυλλο στα παγκοσμίως μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και αγγελάκι της Victoria Secret. Μάλιστα, στο απόγειο της καριέρας της η Balfe θεωρούνταν ένα από τα 20 πιο περιζήτητα μοντέλα του κόσμου. Ομως, παρά τη δόξα και την εξαιρετικά πετυχημένη σταδιοδρομία της, η ιρλανδέζα καλλονή δεν ξέχασε τον αρχικό της στόχο: την υποκριτική. Αλλωστε αυτό σπούδαζε όταν σε ηλικία 19 ετών την ανακάλυψε ένας κυνηγός ταλέντων από το διάσημο πρακτορείο μοντέλων Ford Models, έξω από ένα σουπερμάρκετ όπου έκανε έρανο για τους ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας.
Ετσι, έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία πετυχημένης πορείας στο μόντελινγκ αποφασίζει να το εγκαταλείψει και στα 30 της μετακομίζει στο Λος Αντζελες για να παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής. Από τότε η Balfe άρχισε σταδιακά να ξεχωρίζει, κερδίζοντας ρόλους σε γνωστές ταινίες όπως τα «Super 8», «Now You See Me», «Escape Plan» δίπλα στον Σταλόνε και στην ταινία «Chloroform» σε σκηνοθεσία της Sofia Coppola.
Δείτε επίσης: Crash Test: Κάντε το τεστ και δείτε αν τα μαλλιά σας είναι υγιή
Ωστόσο, η χρονιά-ορόσημο ήταν το 2013, όταν κέρδισε τον ρόλο της Claire Elizabeth Beauchamp στη σειρά «Outlander», για τον οποίο η Caitriona έμελλε να αποσπάσει δεκάδες διεθνείς διακρίσεις, όπως οι συνεχόμενες υποψηφιότητες για τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού από το 2015 ως το 2018.
Εφέτος την είδαμε στ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss