Χαμόγελο του Παιδιού: Απαντά με συνέντευξη Τύπου για τις έρευνες

Χαμόγελο του Παιδιού: Στις 12:00 το μεσημέρι η συνέντευξη Τύπου για την αναλυτική απάντηση σε όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας

Απαντήσεις σχετικά με την οικονομική διαχείριση του οργανισμού αναμένεται να δώσει στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Οργανισμός μετά το δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής», όπου διατυπώνονται ερωτήματα για τη διαχείριση της ΜΚΟ από τη διοίκηση του οργανισμού.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα παραχωρήσει σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στους χώρους του (Γαρυττού 80, Αγ. Παρασκευή 15343) συνέντευξη Τύπου με στόχο την αναλυτική απάντηση σε όλα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα της εφημερίδας.

Σημειώνεται ότι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα το «Χαμόγελο» παρουσιάζει συνολικά έσοδα 10 με 14 εκατ. ευρώ ετησίως, με πλεόνασμα 6,2 εκ. ευρώ ενώ την ίδια ώρα υπάρχει γκρίνια για τον ΕΝΦΙΑ των 70.335 ευρώ που καλείται να πληρώσει για τα ακίνητα που έχει στην κατοχή του.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη από χθες το «Χαμόγελο του Παδιού» εξέδωσε δελτίο Τύπου με το οποίο αντιδρά στο δημοσίευμα που αφήνει αιχμές για τα οικονομικά του φορέα.

Η ανακοίνωση του Οργανισμού

Το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει ότι «αναφορικά με τον έλεγχο που, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί», ο οργανισμός «διαχρονικά δέχεται ελέγχους από κρατικούς φορείς και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, γεγονός που αποζητά, και χαιρετί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss