Champions League: Αποκλείστηκε η Ατλέτικο με χαμένο πέναλτι στο 99′!

Champions League: Σε μια από τις πιο συγκλονίστηκες βραδιές στην ιστορία της διοργάνωσης η Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε εκτός, ενώ η Τότεναμ δεν εξασφάλισε την πρόκριση ελέω VAR!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στον «τελικό» της με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία απέσπασε 2-2. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έστειλε και μαθηματικά την Πόρτο στους «16».
Η Λίβερπουλ νίκησε 3-0 τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και «σφράγισε» την παρουσία της στα νοκ άουτ ματς της διοργάνωσης. Οι «κόκκινοι» έχουν θεωρητικές ελπίδες ακόμα και για την πρώτη θέση, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να νικήσουν με 4 γκολ διαφορά την εκπληκτική Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» έκαναν το «5 στα 5», επικρατώντας 3-0 της Ρέιντζερς.

Στη Βαρκελώνη, η εκπληκτική Μπάγερν έφτασε τις 12 συνεχόμενες νίκες στη φάση των ομίλων. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας επικράτησε 2-0 της Μπαρτσελόνα, η οποία γνώριζε πριν το ματς ότι θα συνεχίσει στο Europa League.
Στους «16» η Ίντερ, στο Europa League η Μπαρτσελόνα

Η Ίντερ επικράτησε 4-0 της Πλζεν και πήρε το εισιτήριο για τους «16», στέλνοντας παράλληλα την Μπαρτσελόνα στο Europa League.

Οι «νερατζούρι» επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους. Κάπως έτσι το «δώρο» που περίμεναν οι «μπλαουγκράνα» την Πλζεν δεν ήρθε ποτέ, με την Ίντερ να παίρνει το εισιτήριο για τα νοκ άουτ του Champions League.
Θα ακολουθήσει την Μπάγερν, ενώ η Μπαρτσελόνα «υποβιβάζεται» για δεύτερη σερί σεζόν στο Europa League. Στα αξιοσημείωτα, η επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στην αγωνιστική δράση, η οποία συνδυάστηκε με γκολ.

Στο άλλο ματς που έγινε νωρίς, η Πόρτο πήρε εκδίκηση από την Μπριζ για τη «βαριά» ήττα στον πρώτο γύρο. Μάλιστα, οι «δράκοι» πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα τους Βέλγους, καθώς επικράτησαν κι αυτοί με 4-0. Αυτά ήταν και τα πρώτα γκολ που δέχθηκαν οι γηπεδούχοι στον όμιλο. Το πιο σημαντικό, βέβαια, για την Πόρτο είναι ότι έκανε καθοριστικό βήμα πρόκρισης στους «16».

Η 5η αγωνιστική του Champions League
Τετάρτη 26 Οκτωβρίου
1ος ΟΜΙΛΟΣ

Νάπολι – Ρέιντζερς 3-0 (11′, 16′ Σιμεόνε, 80′ Έστιγκαρντ)
Άγιαξ – Λίβερπουλ 0-3 …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss