Champions League: Στα νοκ άουτ η Μίλαν, πρώτη η απίστευτη Μπενφίκα!

Champions League: Η Μίλαν επικράτησε 4-0 της Σάλτσμπουργκ και πήρε με άκρως πειστικό τρόπο το τελευταίο εισιτήριο για τα νοκ άουτ της διοργάνωσης, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν, μολονότι νίκησε (2-1) τη Γιουβέντους στο Τορίνο, είδε την Μπενφίκα να της παίρνει την πρωτιά μέσα από τα χέρια!

Στους «ροσονέρι» αρκούσε κι η ισοπαλία, αλλά επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους κόντρα στην αυστριακή ομάδα.
Ο Ολιβιέ Ζιρού ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μίλαν, καθώς σημείωσε δύο τέρματα κι έδωσε τις ασίστ για τα άλλα δύο τέρματα! Οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν στο Europa League, καθώς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ηττήθηκε από την Τσέλσι στο Λονδίνο, μολονότι προηγήθηκε.

Τη… γλίτωσε η Γιουβέντους, πρώτη η Μπενφίκα!
Η Γιουβέντους έχασε (1-2) εντός έδρας από την Παρί Σεν Ζερμάν, η οποία, όμως, δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου! Οι «μπιανκονέρι», από την πλευρά τους, γλίτωσαν τεράστιο «κάζο», παίρνοντας την τρίτη θέση που οδηγεί Europa League, καθώς η Μπενφίκα νίκησε 6-1 τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ.

Η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, μάλιστα, με την «εξάρα» που έριξαν πήραν και την πρώτη θέση, καθώς έφτασε τη διαφορά τερμάτων που είχε η Παρί, αλλά τερμάτισε ψηλότερα, επειδή είχε περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Στους «16» η Λειψία, πρώτη η Ρεάλ Μαδρίτης
Η Λειψία εξασφάλισε με εντυπωσιακό τρόπο το «εισιτήριο» για τους «16», τερματίζοντας πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία «σφράγισε» με «πεντάρα» την πρώτη θέση.
Η γερμανική ομάδα έπαιζε για δύο αποτελέσματα στον «τελικό» με τη Σαχτάρ, ο οποίος έγινε στην Πολωνία (λόγω του πολέμου στην Ουκρανία). Μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως, οι φιλοξενούμενοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι, επικράτησαν 4-0 και προκρίθηκαν με πανηγυρικό τρόπο στα νοκ άουτ ματς.

Η Λειψία είχε ελπίδες με νίκη ακόμα και για την πρώτη θέση, αλλά όπως εκείνη δεν άφησε τη Σαχτάρ να πιστέψει στην πρόκριση, έτσι κι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν την άφησε να πιστέψει στην πρωτιά.
Οι Μαδριλένοι ήταν «καταιγιστικοί» στο εντός έδρας ματς με τη Σέλτικ, επικρατώντας 5-1. Με αυτό τον τρόπο «σφράγισαν» την πρώτη θέση, τερματίζοντας στο +1 από τους «ταύρους». …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss