Χάρι – Μέγκαν: Με το τρένο σαν κοινοί θνητοί ταξίδεψαν για το Μάντσεστερ

Το Μάντσεστερ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ για τα εγκαίνια μιας παγκόσμιας συνόδου κορυφής για τη νεολαία, εν μέσω έντονης κριτικής για την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η δούκισσα του Σάσεξ – Με το τρένο ταξίδεψε το ζεύγος

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ απαθανατίστηκαν από του Βρετανούς παπαράτσι να μπαίνουν από την πλαϊνή είσοδο του σιδηροδρομικού σταθμού Euston στο Λονδίνο προκειμένου να ταξιδέψουν στο Μάντσεστερ για τη σύνοδο κορυφής «One Young World», όπου η Δούκισσα θα δώσει ομιλία.
Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ που διέμεναν στο Frogmore Cottage στο Windsor κατά την επίσκεψή τους στην Αγγλία πήγαν στο σταθμό με ένα υβριδικό ηλεκτρικό Range Rover.

Ο Χάρι και η Μέγκαν συνοδεύονταν από δύο σωματοφύλακες της προσωπικής τους ασφάλειας που πληρώνουν οι ίδιοι καθώς το παλάτι έχει πάψει να τους παρέχει ασφάλεια.

Ο Δούκας και η Δούκισσα είχαν περάσει τη νύχτα πολύ κοντά στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, την Κέιτ και τα τρία παιδιά τους αλλά οι οικογένειες δεν αναμένεται να συναντηθούν, γεγονός που υπογραμμίζει τη βαθιά ρήξη μεταξύ των αδελφών.

Η παρουσία του ζευγαριού στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι η πρώτη από τότε που επέστρεψαν για το πλατινένιο ιωβηλαίο της Βασίλισσας τον Ιούνιο.
Η ψυχρή υποδοχή του Ουίλιαμ
Το Μάντσεστερ φιλοξενεί το ετήσιο συνέδριο One Young World, μια παγκόσμια φιλανθρωπική εκδήλωση που υποστηρίζει νέους ηγέτες να αναλάβουν δράση για την επίλυση των μεγαλύτερων προκλήσεων του κόσμου.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ πρόκειται να κάνουν δημόσια εμφάνιση στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά από τον Ιούνιο, εν μέσω νέας διαμάχης σχετικά με τα σχόλια της Μέγκαν για τη βασιλική οικογένεια. Η 41χρονη Μέγκαν φάνηκε να λέει ότι ο σύζυγός της «έχασε τον πατέρα του» πρίγκιπα Κάρολο όταν το ζεύγος αποφάσισε να αποχωρήσει από τα βασιλικά καθήκοντα, σε μια συνέντευξη στο περιοδικό The Cut.

Μίλησε επίσης για τους αγώνες της να ενταχθεί στη βασιλική οικογένεια λέγοντας ότι «τα προβλήματά της προέρχονταν από το ότι ήταν Αμερικανίδα, όχι απαραίτητα μαύρη Αμερικανίδα… Η επιθυμία της να κάνει πολλές ερωτήσεις… φαινόταν να παραβιάζει έναν ανείπωτο κοινωνικό κανόνα». Η αιφνιδιαστική επιστροφή του ζεύγους στη Βρετανία αναμένεται να είναι σύντομη.
Η Μέγκαν πρόκειται να εκφωνήσει μια κεντρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss