Χάρης Ρώμας για Εύα Καϊλή: «Πολύ καλή για να είναι αληθινή»

Ο Χάρης Ρώμας στεναγχωριέται για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση της Εύας Καϊλή

Ο Χάρης Ρώμας εμφανίστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για την υπόθεση του Qatar Gate και της Εύας Καϊλή, την οποία γνώριζε καλά ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κατάθεση της ηθοποιού Βίκυς Πρωτογεράκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη.
Ο Χάρης Ρώμας ήξερε καλά την Ευρωβουλευτή και μάλιστα της έτρεφε μεγάλη συμπάθεια. Είχε μάθει για την προσωπική της ζωή και ακούγοντας τις ειδήσεις γύρω από το όνομά της δεν έκρυψε την στεναγχώρια του για τις αποφάσεις που την οδήγησαν τελικά στη φυλακή.

«Με στεναγχωρεί η υπόθεση της Εύας Καϊλή, γιατί τη γνώριζα και τη συμπαθούσα πάρα πολύ. Η Εύα είναι έξυπνη, όμορφη, ευγενής και οξυδερκής έμοιαζε. Η ζωή της έμοιαζε τόσο τέλεια. Πολύ καλή για να είναι αληθινή. Στεναχωρήθηκα για αυτό το κορίτσι που καταστρέφει τη ζωή του, αν είναι αλήθεια όλα αυτά. Μου είχε μιλήσει για το διαζύγιο των γονιών της, την αγάπη που έχει στην αδερφή της, για το αν θα μπορούσε να γίνει μητέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την κατάθεση της Βίκυς Πρωτογεράκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο ίδιος υπογράμμισε πως είναι λυπηρά τα όσα γνωστοποιούνται για αυτή την ιστορία και πως η ώρα της κρίσης φτάνει. Όσον αφορά την ηθοποιό εξήγησε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει εάν όσα είπε αληθεύουν ή όχι και ποιον πρέπει να πιστέψει.

«Εφόσον η ίδια λέει ότι δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss