Χένρι Σίλβα: Πέθανε στα 95 του ο «γκάνγκστερ» του Χόλιγουντ

Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ο Αμερικανός ηθοποιός Χένρι Σίλβα, ένας απο τους πιο γνωστούς «κακούς» του Χόλιγουντ

Ο ηθοποιός Χένρι Σίλβα, γνωστός για τους ρόλους των γκάνγκστερ, των εκκεντρικών και των νταήδων σε εκατοντάδες ταινίες, όπως «H Συμμορία των Έντεκα» και «Ο Άνθρωπος της Μαντζουρίας», πέθανε την Τετάρτη (14/9) σε ηλικία 95 ετών. Ο Σίλβα πέθανε από φυσικά αίτια στο Γούντλαντ Χιλς της Καλιφόρνια είκοσι χρόνια μετά την απόσυρσή του από μια επική καριέρα που διήρκεσε πέντε δεκαετίες, είπε ο γιος του στο Variety Friday.
Ο ηθοποιός μοιραζόταν συχνά την οθόνη με τον Φρανκ Σινάτρα, υποδυόμενος έναν κομμουνιστή πράκτορα που πολέμησε με τον τραγουδιστή στο «Candidate» και έναν από τους 11 απατεώνες στην κλασική ταινία του 1960 για τη ληστεία στο καζίνο. Ο θάνατός φέρεται να ανακοινώθηκε για πρώτη φορά από την κόρη του Ντιν Μάρτιν, η οποία εμφανίστηκε δίπλα του στην οθόνη.

«Οι καρδιές μας ραγίζουν για την απώλεια του αγαπημένου μας φίλου Χένρι Σίλβα, ενός από τους πιο συμπαθητικούς, ευγενικούς και ταλαντούχους άνδρες που είχα τη χαρά να αποκαλώ φίλο μου» έγραψε. Ήταν ο τελευταίος επιζών αστέρας της αρχικής ταινίας Ocean’s 11. «Σε αγαπάμε Χένρι, θα λείψεις».
Ο Σίλβα ξεκίνησε σε γουέστερν όπως το “The Tall T” και το “The Law and Jake Wade” πριν πρωταγωνιστήσει ως ο ομ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss