Χίλαρι Κλίντον: Η πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ έχασε σε κουίζ νομικών γνώσεων από την Κιμ Καρντάσιαν (vid)

Στις 9 Σεπτεμβρίου στο Apple TV θα κάνει πρεμιέρα το νέο ντοκιμαντέρ της Χίλαρι Κλίντον και της κόρης της, Τσέλσι που θα ονομάζεται «Gutsy».

Στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ οι δύο κυρίες συναντούν άλλες εξίσου δυναμικές γυναίκες, συζητώντας μαζί τους σοβαρά ζητήματα, αλλά και λαμβάνοντας μέρος σε διασκεδαστικές δραστηριότητες.
Ανάμεσα στους καλεσμένους που έδωσαν το παρών σε ένα από τα 8 επεισόδια της σειράς, βρέθηκε και η Κιμ Καρντάσιαν η οποία μάλιστα κέρδισε την πρώην Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ σε ένα κουίζ νομικών γνώσεων.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο που ακολουθεί η Τσέλσι προκάλεσε τις δύο γυναίκες να αναμετρηθούν πάνω στις νομικές τους γνώσεις, δεδομένου ότι η Καρντάσιαν τα τελευταία χρόνια διάβαζε σκληρά για να μπει στη νομική, ενώ η Χίλαρι είναι εδώ και δεκαετίες πτυχιούχος από το Πανεπιστήμιο Yale και έχει εξασκήσει στο παρελθόν το επάγγελμα.
Παρόλα αυτά, η Καρντάσιαν κατάφερε να κερδίσει την πρώην Πρώτη Κυρία, με την Χίλαρι Κλίντον να εξηγεί σε συνέντευξή της πως είχε ένα προβάδισμα, από τη στιγμή που τα είχε πιο φρέσκα.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss