Χωρίς οθόνη 120 Hz για το iPhone 14: Αλλά η Apple έχει ένα μυστικό για

Εν τω μεταξύ, τα τηλέφωνα Android που είναι εστιασμένα στο gaming, όπως το αρχικό τηλέφωνο Razer Phone και το τηλέφωνο Asus ROG, άρχισαν να λαμβάνουν οθόνες 120 Hz το φθινόπωρο του 2017 και του 2018, ενώ το OnePlus 7 Pro έφερε τη δυνατότητα στην επικρατούσα τάση το 2019 με μια οθόνη OLED 90 Hz, η οποία σηματοδότησε ένα σημείο καμπής. στον τρόπο που βλέπουμε την ποιότητα της οθόνης στα smartphone.

Ωστόσο, με τον τρόπο της Apple, χρειάστηκε αρκετός χρόνος από την εταιρία για να αποκτήσει το iPhone την ίδια τάση υψηλού ρυθμού ανανέωσης, ενώ στο μεταξύ οι χρήστες Android έβλεπαν οθόνες 90-120 Hz. Πολλοί λάτρεις της τεχνολογίας και tipsters, όπως το διάσημο Ice Universe, περίμεναν ότι το ProMotion θα έκανε το ντεμπούτο του με το iPhone 12 Pro το 2020, αλλά αυτό δεν συνέβη.
Τότε, ο κορυφαίος αναλυτής οθόνης Ross Young μας είπε ότι η Apple θα εφαρμόσει το ProMotion το 2021, καθώς η εταιρεία ετοίμαζε οθόνες LTPO που θα επιτρέψουν έναν μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης που διατηρεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και αυτό ακριβώς συνέβη.
Ρυθμοί ανανέωσης σε iPhone και Android: Γιατί η παράλειψη του ProMotion δεν είναι κάτι που εμποδίζει το iPhone 13 και το iPhone 14

Τώρα, σίγουρα, η μεταβλητή οθόνη ProMotion 10-120 …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss