Χριστούγεννα: Απλησίαστα τα λαμπάκια και τα στολίδια

Αυξημένες εμφανίζονται οι τιμές στα χριστουγεννιάτικα είδη με τα γιορτινά λαμπάκια να επιλέγονται φέτος με βάση την τιμή αλλά και την κατανάλωση ενέργειας

Λιγότερο από δύο μήνες μας χωρίζουν πλέον από τις γιορτές των Χριστουγέννων με τους καταναλωτές να ξεκινούν σιγά σιγά τις αγορές των χριστουγεννιάτικων ειδών που θα στολίσουν το σπίτι αλλά και το δέντρο τους.
Τα λαμπάκια είναι και φέτος ένα είδος που έχει μεγάλη ζήτηση, ωστόσο πλέον η επιλογή γίνεται όχι με βάση την ομορφιά τους αλλά την κατανάλωση και την τιμή τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, το κόστος του ρεύματος που καινέ τα λαμπάκια επηρεάζεται από την τεχνολογία τους αλλά και από το πόσες ώρες θα καίνε κάθε ημέρα, με τους ειδικούς να προτείνουν και για οικονομία και για ασφάλεια, να τα σβήνουμε πριν πάμε για ύπνο.
Εκτόξευση τιμών

Μικρές είναι οι διακυμάνσεις στις τιμές που έχουν στην πλειοψηφία τους τα γιορτινά λαμπάκια σε σχέση με πέρυσι, όμως δεν λείπουν και οι περιπτώσεις που οι τιμές φαίνονται να έχουν εκτοξευθεί στα ύψη.

Για παράδειγμα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, στην αγορά υπάρχουν σειρές με 100 λαμπάκια τεχνολογίας LED με προγράμματα που καθορίζουν πώς θα αναβοσβήνουν, με την τιμή τους από 11,99 να έχει πάει εφέτος στα 19,90.
Από την άλλη, σε σταθερή τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss