Χρώματα μαλλιών για να δείχνεις νεότερη | ediva.gr

]]>

Βασικό μέλημα αντρών και γυναικών είναι να σταματήσουν με κάποιον τρόπο τον χρόνο. Κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε για να κόψουμε μερικά χρόνια από πάνω μας. Άλλες φορές αυτό απαιτεί την παρέμβαση ιατρών και άλλες είναι πιο εύκολο, αρκεί να κάνουμε σωστές επιλογές όσον αφορά την εμφάνισή μας. Βασικό χαρακτηριστικό που μπορεί να μεταμορφώσει ολόκληρη την εμφάνιση είναι τα μαλλιά μας. Συνεπώς, η επιλογή στο κούρεμα και το χρώμα είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Επίλεξε και εσύ τα κατάλληλα χρώματα μαλλιών για να δείχνεις νεότερη.
Χρώματα μαλλιών που θα σε κάνουν να φαίνεσαι νεότερη!

Χάλκινο/χρυσαφί ξανθό μαλλί

Ένα ιδιαίτερο χρώμα που θα σε κάνει κατευθείαν να δείχνεις μικρότερη είναι αυτή η γλυκιά απόχρωση του ξανθού. Όσο περνούν τα χρόνια, θα ήταν καλή ιδέα να “ανοίξεις” λίγο τα μαλλιά σου, αλλά αντί για κάποια πλατινέ απόχρωση, προτίμησε μια πιο ήπια και γλυκιά ξανθιά απόχρωση. Στην ίδια κατηγορία, εκτός από το melon blonde, ανήκει και η strawberry blonde απόχρωση, η οποία συνδυάζει το ξανθό με πιο κόκκινους και ροζ τόνους.
Καστανό με ξανθιές ανταύγειες

Αν δε θέλεις να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή και να πεις αντίο στο καστανό, αλλά αποζητάς μία ανανέωση που θα σου χαρίσει πιο νεανική όψη, αυτή είναι η λύση για εσένα. Καστανή βάση με ξανθιές ανταύγειες. Και σε αυτή την περίπτωση διάλεξε ένα γλυκό χρυσαφί ξανθό, αντί για κάτι πολύ ψυχρό. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.
Δες επίσης: 8 Trends μαλλιών πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι!
Σκούρα χάλκινα χρώματα μαλλιών για να δείχνεις νεότερη

]]>

Αν προτιμάς να παραμείνεις σε πιο σκούρες αποχρώσεις, αλλά θέλεις ταυτόχρονα και ένα χρώμα που θα σε κάνει να μοιάζεις νεότερη, το σκούρο χάλκ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss