COSMOTE Neo: Το πιο ευέλικτο πρόγραμμα κινητής, τώρα με έκπτωση 50% για τους πρώτους τρεις μήνες

Ετοιμάζεστε να φύγετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και ως εκ τούτου θέλετε έξτρα data και χρόνο ομιλίας;

Κανένα πρόβλημα. Μόλις επιστρέψατε και λέτε να το πάρετε… χαλαρά ώσπου να ξαναφύγετε; Το COSMOTE Neo θα σας καλύψει απόλυτα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσαρμόσετε data, ομιλία και αριθμό SMS στις ανάγκες σας.
Το COSMOTE Neo είναι το πιο ευέλικτο πρόγραμμα κινητής που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Κατ’ αρχάς μπορείτε να το προσαρμόζετε όποτε και όπως εσείς θέλετε. Καλά διαβάσατε. Ξεχάστε τα συμβόλαια και τα άκαμπτα όρια χρήσης.
Η απόλυτη ελευθερία κινήσεων
Το δεύτερο μοναδικό πλεονέκτημα του COSMOTE Neo, είναι πως όλα όσα σας περιγράψαμε, δε θα μπορούσαν να γίνονται πιο εύκολα! Ξεχάστε την αναμονή στο ακουστικό έχοντας καλέσει την εξυπηρέτηση πελατών ή την αναγκαστική επίσκεψη σε κατάστημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το app της COSMOTE και να κάνετε τις επιλογές σας από εκεί, εύκολα, γρήγορα και χωρίς δεσμεύσεις. Τόσο απλά, σαν να χρησιμοποιούσατε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

Ως εκ τούτου, θα απολαύσετε πλήρη ελευθερία κινήσεων γλιτώνοντας πολύτιμο χρόνο αλλά και χρήματα αφού θα μπορείτε να κάνετε τις όποιες αλλαγές σας… on the fly! Θέλετε να προσαρμόσετε το πακέτο σας; Ένα tap στο app αρκεί. Θέλετε να το διακόψετε; Το ίδιο: με μία κίνηση μέσα από το app είστε πανέτοιμοι (και το ενεργοποιείτε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss