Δείτε την τιμή και τις προδιαγραφές του OnePlus Nord 3 5G

Ακολουθούν μερικές από τις φημολογούμενες προδιαγραφές του OnePlus Nord 3 5G. Σύμφωνα με φήμες, αυτό το τηλέφωνο συνοδεύεται από ρυθμό ανανέωσης 120 Hz σε οθόνη αφής 6,70 ιντσών που προσφέρει ανάλυση 1080×2412 pixel.

Αναμένεται να τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Dimensity 8100 5G. Το OnePlus Nord 3 5G θα έρθει πιθανότατα με Android 12 και μια μπαταρία 4500 mAh θα τροφοδοτεί τη συσκευή. Θα υποστηρίζει επίσης ιδιόκτητη γρήγορη φόρτιση.
Όσον αφορά τις επιλογές κάμερας του OnePlus Nord 3 5G, οι φήμες λένε ότι μια ρύθμιση τριπλής πίσω κάμερας θα γεμίσει τη συσκευή. Η εγκατάσταση θα διαθέτει μια κύρια κάμερα ευρείας γωνίας 50 megapixel μαζί με διάφραγμα f/1,8. Θα διαθέτει επίσης υπερευρυγώνια κάμερα 8 megapixel και macro κάμερα 2 megapixel (που είναι ένα πολύ οικείο setup για κινητά της μεσαίας κατηγορίας).

Η ρύθμιση θα έχει επίσης την επιλογή αυτόματης εστίασης. Σύμφωνα με φήμες, η συσκευή θα διαθέτει μία μόνο μπροστινή κάμερα για selfies. Η μπροστινή κάμερα θα έχει ευρυγώνιο φακό 16 MP. Αναμένεται να διαθέτει τουλάχιστον 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης, η οποία δεν είναι επεκτάσιμη.
Σύμφωνα με εικασίες, αυτό δηλώνει ότι το Nord 3 5G θα πρέπει να είναι διαθέσιμο στην Ινδία στην τιμή των 27.999 Rs περίπου δηλαδή 350 €.
Ακολουθήστε μας στοfacebook | Instagram | Google News


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss