Δεν θα δούμε σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές στο Samsung Galaxy S23 Ultra

Το Samsung Galaxy S23 Ultra θα διατηρήσει την ορθογώνια σχεδίαση του Galaxy S22 Ultra και θα επικεντρωθεί σε άλλες βελτιώσεις. Σύμφωνα με τον γνωστό leaker Ice universe, το επόμενο Ultra θα είναι 0,1 mm ή 0,2 mm ευρύτερο, αλλά θα διατηρήσει το πάχος των 8,9 mm, την μπαταρία των 5.000 mAh και την οθόνη 6,8 ιντσών 1440×3088 px.

Το boxier σχήμα ταίριαζε καλά στο Galaxy S22 Ultra, καθώς επέτρεπε τη διατήρηση της μεγάλης μπαταρίας και την ενσωμάτωση ενός ενσωματωμένου S-Pen. Και από ότι φαίνεται η Samsung σκέφτεται να διατηρήσει αυτόν τον ο οποίος απέδωσε αρκετά καλά στο Samsung S22 Ultra σύμφωνα με τις πωλήσεις του.
GiveAway: Κέρδισε ένα realme C30 από το Techfreaks.gr
Οι πιο σημαντικές αλλαγές με το Galaxy S23 Ultra θα είναι ένα νέο τσιπ, αυτή τη στιγμή φαίνεται πιθανό ότι θα είναι ένα Snapdragon 8 Gen 2, οι βελτιώσεις που μπορεί να κάνει η Samsung στο λογισμικό, μέσω ενός μελλοντικού OneUI 5.

Μια άλλη αλλαγή που φημολογείται είναι ο νέος αισθητήρας κάμερας 200MP, ο ISOCELL HP2. Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει pixel 0,60 μm. Οι υπόλοιπες κάμερες αναμένεται να έχουν τις ίδιες εστιακές αποστάσεις – 3x, 10x και ultrawide, με πιθανές τροποποιήσεις στους αντίστοιχους αισθητήρες τους.
Ακολουθήστε μας στοfacebook | Instagram | Google News


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss