Δένδιας: Στο γεύμα εργασίας για τους ΥΠΕΞ της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης

Νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Παλάου στην οποία συμμετείχε και ο Νίκος Δένδιας.

Στο περιθώριο της 77ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας συμμετείχε σε γεύμα εργασίας για τους υπουργούς Εξωτερικών της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEECP), που διοργάνωσε η Ποντγκόριτσα, μετά την πρόσφατη σύνοδο κορυφής του οργανισμού στη Θεσσαλονίκη, τον Ιούνιο.
Νωρίτερα την Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Παλάου. Στο επίκεντρο της συνάντησης του Νίκου Δένδια με τον ομόλογό του του Παλάου, Γκουστάβ Αϊτάρο (Gustav Aitaro) βρέθηκε η κοινή προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας και η συνεργασία των δύο χωρών για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών στο Twitter.

Στο περιθώριο 77ης ΓΣ ΟΗΕ, συμμετείχα σε Γεύμα Εργασίας για τους ΥΠΕΞ της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης που διοργάνωσε η Ποντγκόριτσα, μετά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής #SEECP στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο.
— Nikos Dendias (@NikosDendias) September 23, 2022

Σχετικές ειδήσεις

Συνάντηση Δέδνια με τον Ινδό ομόλογό του για την επέκταση της συνεργασίας των δύο χωρών

Νίκος Δένδιας: Οι επαφές στη Νέα Υόρκη εν όψει της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ
Σε εκδήλωση για την εξεύρεση πόρων για το δεξαμενόπλοιο Safer ο Νίκος Δένδιας


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss