“Designed by Apple in California”

Νέο Φωτογραφικό βιβλίο όπου αφηγείται την ιστορία του σχεδιασμού της Apple

Η Apple κυκλοφορεί ένα νέο σκληρόδετο βιβλίο όπου καταγράφει 20 χρόνια σχεδιασμού της Apple και εκφράζεται μέσα από 450 φωτογραφίες του παρελθόντος και με τα τρέχοντα προϊόντα της Apple. “Designed by Apple in California” η οποία καλύπτει τα προϊόντα από το iMac του 1998 μέχρι Apple Pencil του 2015, τεκμηριώνει επίσης τα υλικά και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται από την ομάδα σχεδιασμού της Apple πάνω από δύο δεκαετίες καινοτομίας.
Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Steve Jobs.

Τα προϊόντα που είναι σε αυτό το βιβλίο είναι αποτέλεσμα μιας στενής συνεργασίας μεταξύ πολλών διαφορετικών ομάδων. Με φωτογράφο τον Andrew Zuckerman και 450 εικόνες, το βιβλίο απεικονίζει τη διαδικασία σχεδιασμού της Apple, καθώς και τα τελικά προϊόντα της.

Το σκληρόδετο βιβλίο σχεδιάστηκε και δημοσιεύτηκε από την Apple και διατίθεται σε δύο μεγέθη.

Διατίθεται σε δύο μεγέθη και εκτυπώνεται σε ειδικά βαμμένο χαρτί και ασημί ματ άκρα. Το λινό σκληρό εξώφυλλο αναπτύχθηκε σε μια περίοδο οκτώ ετών. Και για όσους ενδιαφέρονται, κόστος για το μικρό (25,9 x 3,38) από 199$ και για το μεγάλο (33,02 x 41,27) από 299$. Διαθέσιμο είναι: Apple.com σε Αυστραλία, Γαλλία, Γερμανία, Hong Kong, Ιαπωνία, Κορέα, Ταϊβάν, Ηνωμένο Βασίλειο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss