ΔΕΘ 2022 – Μητσοτάκης στο Newsbomb.gr: Άμεσα σε εφαρμογή το στεγαστικό πρόγραμμα για τους νέους

ΔΕΘ 2022: Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απάντησε στην ερώτηση του Newsbomb.gr για το στεγαστικό πρόγραμμα που ετοιμάζει η κυβέρνηση αλλά και για το αν θα δούμε περαιτέρω μέτρα στήριξης.

Άμεσα αναμένεται να «τρέξει» το στεγαστικό πρόγραμμα με επίκεντρο τους νέους, όπως ανακοίνωσε στο Newsbomb.gr ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.
Ο πρωθυπουργός απάντησε στο Newsbomb.gr και στην Αμαλία Κάτζου στο πλαίσιο της ΔΕΘ, τονίζοντας πως δίνεται προτεραιότητα στους νέους και στο στεγαστικό πρόγραμμα προσθέτοντας πως είναι διατεθειμμένος να συζητήσει κάθε πρόταση η οποία θα κριθεί ενδιαφέρουσα για την επίλυση του προβλήματος.

Αναλυτικά η ερώτηση του Newsbomb.gr και της Αμαλίας Κάτζου:
Ανακοινώσατε στεγαστικό πρόγραμμα με επίκεντρο τους νέους. Θα ξεκινήσει άμεσα η εφαρμογή, θα είναι τα κριτήρια ευέλικτα. Για τα 5,5 δισ. αν πάει πάρα πολύ καλά η Οικονομία, μπορεί να δούμε και νέα μέτρα στήριξης;

Ας αφομοιώσουμε και ας δρομολογήσουμε αυτά που ανακοινώσαμε. Κάθε υπέρβαση των στόχων μας κάνει να αισθανόμαστε ότι αν χρειαστεί κάτι παραπάνω θα μπορέσουμε να το καλύψουμε. Θα δοθεί αύριο στους συναρμόδιους υπουργούς η ευκαιρία να τα εξηγήσουν. Το πρόγραμμα για τους φοιτητές θα γίνει άμεσα. Το πρόγραμμα με το επιτόκιο του δανείου, η αύξηση του ορίου της Gonden Visa για να μην υπάρχει ο ανταγωνισμός θα είναι άμεσα. Άλλα χρειάζοντ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss