ΔΕΘ: Ο Μπακογιάννης καλωσόρισε τον Νότη Μηταράκη στον «αέρα» ραδιοφωνικής εκπομπής! (video)

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, δέχτηκε τις ερωτήσεις του Δημάρχου Αθηναίων.

Ένα ευχαριστώ στιγμιότυπο σημειώθηκε στον «αέρα» του ραδιοφώνου Status FM 107,7 στην Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια της ζωντανής αναμετάδοσης του προγράμματος του μέσα από χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Ενώ καλεσμένος εκείνη την ώρα ήταν ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, πέρασε από δίπλα του ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

Ο κ. Μπακογιάννης μόλις τον είδε ανέφερε στους παρουσιαστές πως πάντα ήθελε να καλωσορίσει στο ραδιόφωνο έναν καλεσμένο και έτσι καλωσόρισε τον κ. Μηταράκη.
Ο Κώστας Μπακογαιάννης σε ρόλο παρουσιαστή λοιπόν ξεκίνησε να καλωσορίζει τον υπουργό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ζούμε μεγάλες στιγμές κυρίες και κύριοι, καθώς μόλις κάθισε στο στούντιο ο Υπουργός κ. Μηταράκης. Εδώ βλέπετε και την αντίθεση μεταξύ μας. Ο Υπουργός φοράει, ωραίο σακάκι, ωραία γραβάτα ενώ εγώ από την άλλη δεν είμαι τόσο προσεγμένος».

Τότε ο κ. Μηταράκης παρενέβη και ανέφερε: «Νομίζω ο κ. Μπακογιάννης δείχνει λίγο και την διαφορά ηλικίας που έχουμε. Εγώ είναι του 1972 ενώ κ .Μπακογιάννης είναι το 1978. Αλλά εγώ δεν έχω άσπρα μαλλιά σε αντίθεση με τον κ. Μπακογιάννη» ανέφερε ο υπουργός Μετανάστευσης για να πάρει την απάντηση από τον Δήμαρχο Αθηναίων «και εγώ σε αγαπάω υπουργέ μου».

«Έχει το άγχος του Δήμου, η δουλειά που κάνει η σκληρή του έχει λίγο ασπρίσει τα μαλλιά» ανέφερε ο κ. Μηταράκης.
Στην συνέχεια ο Κώστας Μπακογιάννης σε ρόλο δημοσιογράφου άρχισε να κάνει ερωτήσεις στον κ. Μηταράκη παίρνοντάς του συνέντευξη.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss