Διακόσμηση πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας | ediva.gr

]]>

Η κουζίνα είναι ένας από τους χώρους του σπιτιού με μεγάλη πρακτική σημασία. Είναι το μέρος όπου μαγειρεύουμε το φαγητό μας και τρώμε με την οικογένεια ή και μόνοι μας. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αμελήσουμε τη διακόσμησή της. Ακόμα και αν ο χώρος είναι περιορισμένος, πάντα υπάρχει τρόπος να προσθέσεις μερικές όμορφες πινελιές. Για παράδειγμα, η διακόσμηση πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας μπορεί να είναι κάτι που δεν είχες σκεφτεί, αλλά θα μεταμορφώσει τον χώρο. Θα αναβαθμίσει την κουζίνα σου αισθητικά και θα αξιοποιήσεις περισσότερο αποθηκευτικό χώρο ταυτόχρονα.
Πώς να διακοσμήσεις το κενό πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας!

Φυτά για τη διακόσμηση πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας

Ξέρεις ότι τα φυτά δεν πρέπει να λείπουν από καμία γωνιά του σπιτιού σου. Έτσι, λοιπόν, διεκδικούν και μια θέση πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας. Δίνουν ζωντάνια, φως ωραία ενέργεια στον χώρο και γι’ αυτό πρέπει να τα απλώσεις με γενναιοδωρία. Επίλεξε αρκετές γλάστρες και βάζα με διάφορα φυτά και λουλούδια σε πολλά  χρώματα, ώστε να δημιουργήσεις το ιδανικό σκηνικό.
Vintage αντικείμενα για τα ντουλάπια της κουζίνας

Αν σου αρέσει η vintage διακόσμηση, μπορείς να τοποθετήσεις μερικά τέτοια αντικείμενα στο κενό πάνω από τα ντουλάπια σου. Αντικείμενα από ακατέργαστο ξύλο, vintage ποτιστήρια και ό,τι άλλο πιστεύεις ότι ταιριάζει είναι καλοδεχούμενα. Αν, μάλιστα, η κουζίνα σου ακολουθεί την ίδια γραμμή διακόσμησης, το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.
Δες επίσης: Μοναδικές ιδέες για διακόσμηση στον πάγκο της κουζίνας
Κουζινικά σκεύη πάνω από τα ντουλάπια

Αν ψάχνεις επιπρόσθετο χώρο να αποθηκεύσεις τα σκεύη που δε χωράνε στα ντουλάπια σου ή αυτά που δε χρησιμοποιείς συχνά, τώρα τον βρήκες. Μπορείς …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss