Διάλογος με τους Τούρκους; Με κανόνια ξεσκέπαστα…

Πώς, αλήθεια, να μπορέσει να καθίσει κάποιος στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσει με τους Τούρκους; Το χάσμα μοιάζει πλέον αγεφύρωτο…

Οχετός αλαζονείας, μίσους, ψεύδους και ύβρεων. Αυτό ακριβώς ξεχύνεται από το στόμα των Τούρκων αξιωματούχων κάθε φορά που απευθύνονται στη χώρα μας και μιλούν για τον ελληνικό λαό. Όσο περισσότερο η Ελλάδα αντιστέκεται στα σχέδιά τους, τόσο αποθρασύνονται στη ρητορική τους.
Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι ακραίοι, ημιπαράφρονες τύποι που βγαίνουν και μιλάνε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της γείτονος; Θα τους χαρακτήριζε κάποιος απλώς γραφικούς, ασόβαρους, ανάξιους της παραμικρής αναφοράς. Οι άνθρωποι, όμως, αυτοί κατέχουν θέσεις, αξιώματα, συμβουλεύουν μάλιστα τον Τούρκο Πρόεδρο, ο οποίος προφανώς λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις συμβουλές τους, αλλιώς δεν θα τους διατηρούσε σε αυτές τις θέσεις.

Μεταξύ αυτών ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος είχε το θράσος να κατηγορήσει την Ελλάδα για επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο. Μάλιστα υποστήριξε ότι η Ελλάδα έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. «Τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξε η Ελλάδα στο Αιγαίο είναι ατελείωτα, παρά τις κάθε είδους προειδοποιήσεις. Συνεχίζουν να σπρώχνουν ανθρώπους προς το θάνατο, που χάνονται στα νερά της Μεσογείου. Όταν κοιτάζουμε τα τελευταία στοιχεία, το 2020, 2021 και 2022 η ελληνική ακτοφυλακή απώθησε 46.000 μετανάστες από το Αιγαίο σε 1671 περιπτώσεις, δηλαδή έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή 46.000 ανθρώπων», ανέφερε κατά τις ψευδείς κατηγορίες του προς την Ελλάδα, ο Ομέρ Τσελίκ.
Ο ίδιος έβαλε στο στόχαστρο τόσο την Ευρώπη όσο και την Frontex, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Όλα αυτά συμβαίνουν μπροστά στην Ευρώπη που εν γνώσει της παίρνει μέρος σε αυτές τις ενέργειες και ταυτόχρονα αγνοεί αυτές τις ενέργειες, ενώ το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε τον προϋπολογισμό της Frontex. Τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από κοινού από την ελληνική ακτοφυλακή εμπίπτουν στο πεδίο των εγκλη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss