Διαθέσιμο από σήμερα το Android 13 για τη σειρά Galaxy S22 της Samsung

Αναφορές από κατόχους smartphone της σειράς Galaxy S22 αναφέρουν ότι η σταθερή έκδοση του Android 13 είναι πλέον διαθέσιμη για download μετά από μια μακρά περίοδο δοκιμών.

Όπως αναφέρθηκε από το Android Authority και το Sammobile, Ευρωπαίοι χρήστες του Galaxy S22 έχουν αναφέρει στο Twitter και το Reddit ότι έχουν λάβει την ενημέρωση One UI 5, η οποία δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμη στους χρήστες της σειράς που βρίσκεται στις ΗΠΑ. 
Η Samsung δεν έχει αναφέρει ρητά μια ημερομηνία κυκλοφορίας για το One UI 5 ωστόσο, φαίνεται ότι ο τεχνολογικός γίγαντας σκόπευε να ξεκινήσει την κυκλοφορία της ενημέρωσης σήμερα, σύμφωνα με ένα tweet που εμφανίστηκε χθες στο λογαριασμό της εταιρείας. Το Android Authority επιβεβαίωσε επίσης ότι η ενημέρωση είναι διαθέσιμη και στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ έχει μέγεθος περίπου 3GB. Με βάση τα παραπάνω φαίνεται ότι η ενημέρωση για το Android 13 είναι διαθέσιμη μέχρι στιγμής μόνο για smartphones της σειράς Galaxy S23 που ενσωματώνουν Exynos SoC.

Η σταθερή έκδοση του Android 13 είναι ήδη διαθέσιμη για τα Google Pixel smartphones από τον Αύγουστο, κάτι που ισχύει παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια. Τα χαρακτηριστικά που αφορούν ειδικά την ενημέρωση της Samsung περιλαμβάνουν το Bixby Text Call (το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να απαντούν σε μια κλήση μέσω ενός δακτυλογραφημένου μηνύματος), τα Stacked widgets και τα Routines. Μια πλήρη λίστα με τα χαρακτηριστικά μπορείτε να βρείτε στο επίσημο blog της Samsung.
Αν θέλετε να δείτε αν η ενημέρωση One UI 5 είναι διαθέσιμη στο Galaxy S22 σας, τότε μεταβείτε στις Ρυθμίσεις “Ενημέρωση λογισμικού”. 


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss