Διαθέσιμο το iOS/iPadOS 16.2 με Freeform app, Apple Music Sing και Προηγμένη προστασία δεδομένων

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 16.2 για όλα τα συμβατά iPhone που περιλαμβάνουν τα μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει από το iPhone 8 και μετά.

Εκτός από τις συνήθεις διορθώσεις σφαλμάτων και τις επιδιορθώσεις ασφαλείας, η νέα ενημέρωση περιλαμβάνει  τη συνεργατική εφαρμογή Freeform που ανακοινώθηκε στο Worldwide Developers Conference τον Ιούνιο, την αυξημένη χρήση της κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο για τα δεδομένα του iCloud και (για τα iPhone) τη λειτουργία Apple Music Sing για λειτουργία καραόκε.

Το Freeform χρησιμοποιεί το AppleID σας και το iCloud για να συγχρονίζει τις αλλαγές σε έναν μεγάλο καμβά μεταξύ πολλών χρηστών σε πραγματικό χρόνο. Η εισαγωγή μπορεί να περιλαμβάνει δακτυλογραφημένο κείμενο, εικόνες, αρχεία και έγγραφα, σχήματα και χειρόγραφο κείμενο ή εικόνες που γίνονται με το Apple Pencil, δημιουργώντας κάτι που μοιάζει σε μορφή με ένα κοινόχρηστο σημείωμα ή έγγραφο, αλλά με μεγαλύτερη ευελιξία κατά την εισαγωγή δεδομένων. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πολλαπλούς πίνακες που μοιράζονται με διαφορετικές ομάδες ατόμων, επικοινωνώντας σε πραγματικό χρόνο μέσω μηνυμάτων ή FaceTime.
Οι προσθήκες κρυπτογράφησης iCloud ομαδοποιούνται κάτω από το ονομασία  “Προηγμένη προστασία δεδομένων” και επεκτείνουν τη χρήση κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο της υπηρεσίας. Τα αντίγραφα ασφαλείας συσκευών για iPhones και iPads μπορούν να κρυπτογραφηθούν πλήρως, όπως και τα Safari bookmarks αλλά και τα δεδομένα από τις εφαρμογές Photos, Notes, Voice Memos, Reminders, Shortcuts και Wallet. Τα δεδομένα ημερολογίου και ταχυδρομείου παραμένουν μη κρυπτογραφημένα «λόγω της ανάγκης διαλειτουργικότητας με τα παγκόσμια συστήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επαφών και ημερολογίου».

Αναλυτικά η λίστα των αλλαγών που φέρνει το iOS 16.2 στα παρακάτω μοντέλα
Freeform

Το Freeform είναι μια νέα εφαρμογή για δημιουργική εργασία με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας σε Mac, iPad και iPhone
Ένας ευέλικτος καμβάς επιτρέπει την προσθήκη αρχείων, εικόνων, αυτοκό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss