Διαζύγιο Σταλόνε: Η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει – Ο τσακωμός για ένα…ροτβάιλερ

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε απορρίπτει τις φήμες ότι ο 25ετής γάμος του έληξε…εξαιτίας ενός σκύλου.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αρνείται τους ισχυρισμούς ότι ο πολυετής γάμος του με την Τζένιφερ Φλάβιν έληξε εξαιτίας ενός… σκύλου, όπως γράφει η New York Post. H επί 25 χρόνια σύζυγος του Σταλόνε, Τζένιφερ Φλάβιν, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου επειδή μάλωναν για ένα νέο ροτβάιλερ ονόματι Ντουάιτ, σύμφωνα με πληροφορίες.
Το πρώην μοντέλο δεν ήθελε άλλο κατοικίδιο ενώ ο Σταλόνε ήθελε τον σκύλο για «προστασία» και όλο αυτό υποτίθεται ότι οδήγησε σε μια «εξαιρετικά έντονη διαμάχη που έφερε στην επιφάνεια άλλα ζητήματα». Ο Σταλόνε ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες για το τετράποδο.

«Δεν τελειώσαμε τη σχέση για ένα τόσο ασήμαντο επιχείρημα», είπε ο 76χρονος σταρ του «Ρόκι» στο TMZ, αν και παραδέχτηκε ότι το ζευγάρι διαφωνούσε για το «πώς θα φροντίζουν τον σκύλο», δεδομένου ότι συχνά ταξιδεύουν και ζουν σε δύο. σπίτια.

Ο Σταλόνε εξήγησε τον αιφνιδιαστικό χωρισμό καθώς το ζευγάρι απλώς οδεύει πλέον «σε διαφορετικές κατευθύνσεις». «Τρέφω τον μεγαλύτερο σεβασμό για την Τζένιφερ», πρόσθεσε. «Πάντα θα την αγαπώ. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Είναι ο ωραιότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ».

Εξήγησε επίσης γιατί κάλυψε το τατουάζ με το όνομα της πρώην αγαπημένης του με το πορτρέτο του Ντουάιτ. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι» εξήγησε ότι ήθελε να «φρεσκάρει» το μελάνι στο όνομα της Φλάβιν, αλλά «τα πράγματα μπερδεύτηκαν και ο σκύλος ήταν απλώς μια λύση χωρίς κακή πρόθεση». Πρόσθεσε μάλιστα οτι έχει ακόμα ένα τατουάζ με την εν διαστάσει γυναίκα του πάνω του στην πλάτη του.

Το Page Six ανέφερε αποκλειστικά ότι ο Σταλόνε «έπεσε απο τα σύννεφα» όταν η Φλάβιν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την περασμένη εβδομάδα. Γύριζε τη σειρά Paramount+ «Tulsa King» στην Οκλαχόμα Σίτι και «σοκαρίστηκε» όταν έμαθε τα νέα.
«Με λύπη ανακοινώνω ότι μετά από 25 χρόνια γάμου έχω υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό μου Σιλβέστερ Σταλόνε», είπε η Φλάβιν στο People. «Ενώ δεν θα είμαστε πλέον παντρεμένοι, θα λατρεύω πάντα τη σχέση των 30 και πλέον ετών που μοιραστήκαμε και ξέρω ότι και οι δύο θα είμαστε αφοσιωμένοι στις όμορφες κόρες μας».

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει για πρώτη φορά το 1988, όταν η Φλάβιν ήταν 19χρονο μοντέλο και ο Σταλόνε ήταν 42 ετών με δύο διαζύγια στο «βιογραφικό» του. Μετά από μια σχέση onn and off, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 και απέκτησε τρεις κόρες, τη Σοφία, τη Σιστίν και τη Σκάρλετ.
Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss