Διεκόπη η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη – Διαμαρτυρίες από τους ηθοποιούς που κλήθηκαν να καταθέσουν

Οι Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα, Αλίνα Κοτσοβούλου, Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα έχουν κληθεί από το δικαστήριο για να ρίξουν «φως» στην υπόθεση, καθώς κάποιοι εξ αυτών εμφανίζονται παρόντες σε περιστατικά που έχουν περιγράφει από μάρτυρες στην υπόθεση Φιλιππίδη.

Σε διακοπή για αύριο οδηγήθηκε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας λόγω αδιαθεσίας της προέδρου, γεγονός που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των ηθοποιών που επρόκειτο να καταθέσουν.
Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν η Θάλεια Ματίκα, η Ράνια Σχίζα, η Αλίνα Κοτσοβούλου και ο Τάσος Χαλκιάς που στο άκουσμα της διακοπής για αύριο ζήτησαν να μάθουν ποτέ ακριβώς θα καταθέσουν. «Έχω πρεμιέρα αύριο, πώς θα γίνει;» είπε η Ράνια Σχίζα με τη Θάλεια Ματίκα να συμπληρώνει: «Έχω γύρισμα αύριο, έχω δυο μικρά παιδιά και ο σύζυγός μου βρίσκεται στο εξωτερικό. Θέλω απλώς να ξέρω πώς θα πάει η διαδικασία».

Η πρόεδρος ζήτησε να έρθουν η Θάλεια Ματίκα και η Αλίνα Κοτσοβούλου στην αυριανή συνεδρίαση μετά τις 11 το πρωί, ενώ η Ράνια Σχίζα και ο Τάσος Χαλκιάς θα έρθουν το πρωί της Τρίτης 11 Οκτωβρίου. Αντιθέτως, όπως εξήγησε η πρόεδρος, έχει καταστεί αδύνατο να κληθεί η Ζέτα Μακρυπούλια. «Δε σηκώνει τα τηλέφωνα, προσπαθούμε να τη βρούμε» σχολίασε από έδρας.
Το δικαστήριο διέκοψε για αύριο το πρωί, που θα συνεχιστεί η κατάθεση της συνεργάτιδας του Πέτρου Φιλιππιδη και θα ακολουθήσουν η Θάλεια Ματίκα και η Αλίνα Κοτσοβούλου.

Η απόφαση για την κλήση σε κατάθεση των συγκεκριμένων ηθοποιών ήρθε στα μέσα του Σεπτέμβρη όταν η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε τις μαρτυρίες των συγκεκριμένων ανθρώπων.

«Είναι κρίσιμο να καταθέσουν, υπήρχε διάλογος με την κυρία Ματίκα με την πρώτη καταγγέλλουσα, η κυρία Μακρυπούλια θα μας διαφωτίσει αν υπήρχε πρόθεση αντικατάστασης σε ρόλο στην παράσταση, και η κυρία Κωτσοβούλου να απαντήσει αν είχε καλέσει την καταγγέλλουσα για την παράσταση», είπε η εισαγγελέας.
Κατά την προηγούμενη κατέθεσε μια πρώην συνεργάτιδα του Πέτρου Φιλιππίδη.
«Έχω έρθει εδώ να πω την αλήθεια γιατί ένα χρόνο πριν ακριβώς σαν σήμερα με απέλυσαν από τη δουλειά μου ακριβώς επειδή σήμερα θα βρισκόμουν εδώ. «Απολύεσαι γιατί θα καταθέσεις υπέρ Φιλιππίδη» μου είπαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου από το «Στούντιο 4» που εργαζόμουν. Ήρθε η Τζένη Διαγούπη η ηθοποιός και είπε «τι την θέλετε αυτή εδώ». Μου είπαν ότι οι ηθοποιοί δεν θα ερχόντουσαν στην εκπομπή επειδή δούλευα εκεί εγώ και με απέλυσαν» ανέφερε και ξέσπασε σε κλάματα η μάρτυρας. Μάλιστα, το δικαστήριο διέκοψε 3 φορές κατά τη διάρκεια της φορτισμένης συναισθηματικά κατάθεσής της, προκειμένου να ηρεμήσει για να μπορέσει να συνεχίσει.
«Δε γνωρίζω κάτι για τις καταγγελίες, ούτε γνωρίζω τις καταγγέλλουσες. Όλα αυτά τα χρόνια έχω περάσει από διαφορά επίπεδα με τον κ. Φιλιππίδη. Κάποιες φορές συνεργαστήκαμε καλά, κάποιε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss