Διέρρευσαν φωτογραφίες των νέων Samsung Galaxy Watch5 και Galaxy Watch 5 Pro

Η Samsung επί του παρόντος κυριαρχεί στην αγορά του Wear OS με αιχμή του δόρατος το εξαιρετικό Galaxy Watch4 που «τρέχει» Wear OS 3.

Καθώς σύντομα πρόκειται να περάσει ένας χρόνος από την κυκλοφορία του, οι περισσότεροι χρήστες περιμένουν την εταιρεία να ανακοινώσει τον διάδοχο του, το Galaxy Watch5. Χάρη στις διαρροές, γνωρίζουμε πλέον πολλές λεπτομέρειες για το νέο wearable της Samsung, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάλειψης της περιστρεφόμενης στεφάνης (rotating bezel) και του ερχομού ενός νέου μοντέλου «Pro» στη σειρά.
Με τη βοήθεια πολλών τρισδιάστατων ψηφιακών εικόνων που έκαναν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο από τους συνήθεις υπόπτους… Evan Blass (@evleaks) και την ιστοσελίδα 91Mobiles έχουμε πλέον μία ολοκληρωμένη εικόνα για την εμφάνιση και των δύο wearables που πρόκειται σύντομα να ανακοινώσει η εταιρεία μέσα στον Αύγουστο, σε μία εκδήλωση Unpacked, όπου θα αποκαλύψει και τις νέες αναδιπλούμενες συσκευές της, τα Galaxy Fold4 και Flip4. 

Αν και η ιστοσελίδα 91Mobiles υποστηρίζει ότι οι εικόνες που διέρρευσαν αποτελούν επίσημα 3D renders, εντούτοις κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει την προέλευση τους ή έχει κοινοποιήσει την αρχική πηγή. Επομένως, δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι για την εγκυρότητα τους.
Από τις εικόνες βλέπουμε το Galaxy Watch5 -με το κωδικό όνομα Heart- να βασίζεται σε σχεδιασμό παρόμοιο με το Watch4, με τις αλλαγές στην αισθητική να είναι δύσκολο να εντοπιστούν σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα φορετή συσκευή της Samsung θα διατεθεί σε δύο μεγέθη και σε δύο εκδόσεις, με LTE ή μόνο με Bluetooth. Επίσης αναμένεται να διατεθεί σε αρκετά χρώματα, συμπεριλαμβανομ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss