Δίκη Φιλιππίδη: Καταθέτει η Ελπίδα Νίνου – Τι είχε υποστηρίξει για τις καταγγέλλουσες

Με την πολυαναμενόμενη κατάθεση της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδας Νίνου συνεχίζεται σήμερα η δίκη του ηθοποιού για ένα βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Στο βήμα του μάρτυρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας θα ανέβει σήμερα η Ελπίδα Νίνου, που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του κατηγορουμένου συζύγου της για να τον στηρίξει. Μάλιστα, όταν κλήθηκε να καταθέσει στην ανάκριση, η κα. Νίνου έχει πάρει θέση και για τις 3 καταγγέλλουσες, χαρακτηρίζοντας την μια εξ αυτών εμμονική με το σύζυγο της και κατηγορώντας τις άλλες δυο ότι κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη επειδή δεν τις προώθησε.
Η ίδια είχε υποστηρίξει πως γνώριζε για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του ηθοποιού, ενώ χαρακτήρισε «σχέση» την καταγγελία της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους για σεξουαλική παρενόχληση, υπόθεση που δεν έφτασε στο ακροατήριο λόγω παραγραφής.

Για την πρώτη καταγγέλλουσα
Ερωτευμένη με τον σύζυγο της υποστήριξε η Ελπίδα Νίνου πως ήταν η πρώτη καταγγέλλουσα, που κατηγορεί τον ηθοποιό για βιασμό κατ’ εξακολούθηση. «Η καταγγέλλουσα ήταν ερωτευμένη με τον σύζυγό μου. Μία ηθοποιός μου είχε πει ότι σε ένα τραπέζι που έγινε με αφορμή μια βάπτιση, το οποίο είχε παρευρεθεί ο σύζυγος μου μαζί με τον γιο μας και η καταγγέλλουσα, είδα την τελευταία να κλαίει στις τουαλέτες και όταν την ρώτησε τι είχε, εκείνη της απάντησε αναφερόμενη στο σύζυγό μου «Εγώ τον αγαπάω και αυτός δε μου μιλάει»» είχε καταθέσει.

Όπως περιέγραψε, της έκανε εντύπωση η συμπεριφορά της, την …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss