Δίκη Φιλιππίδη: Ματίκα, Μακρυπούλια, Κωτσοβούλου, Χαλκιά και Σχίζα καλεί το δικαστήριο

Νέοι μάρτυρες θα καταθέσουν στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη μετά από πρόταση της εισαγγελέως της έδρας!

Κλήση προκειμένου να καταθέσουν στις 6 Οκτωβρίου στη δίκη του Πέτρου Φιλλιπίδη θα λάβουν οι Θάλεια Ματίκα, η Ζέτα Μακρυπούλια και η Αλινα Κωτσοβούλου. Έπειτα από πρόταση της υπεράσπισης του κατηγορουμένου, στο δικαστήριο θα κληθούν και οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, που ήταν παρόντες στην πρόβα την ημέρα που καταγγέλεται ο δεύτερος βιασμός από την πρώτη καταγγέλλουσα.
Με τη λήξη της κατάθεσης του μπατζανάκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να κληθούν η Θαλεια Ματίκα, η Ζέτα Μακρυπούλια και η Αλινα Κωτσοβούλου.

«Είναι κρίσιμο να καταθέσουν, υπήρχε διάλογος με την κυρία Ματίκα με την πρώτη καταγγέλουσα, η κυρία Μακρυπούλια θα μας διαφωτίσει αν υπήρχε πρόθεση αντικατάστασης σε ρόλο στην παράσταση, και η κυρία Κωτσοβούλου να απαντήσει αν είχε καλέσει την καταγγέλλουσα για την παράσταση» είπε η εισαγγελέας. Το δικαστήριο έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημα της εισαγγελέως και διέταξε την κλήτευση των συγκεκριμένων μαρτύρων στις 6 Οκτωβρίου.
Νωρίτερα, ολοκλήρωσε την κατάθεση του ο σύζυγος της αδελφής της Ελπίδας Νίνου.

«Η οικογένεια μας είναι πολύ δεμένη. Εκτός από τα εργασιακά δεν μας χώριζε τίποτα» ανέφερε, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει τίποτα για τα προσωπικά της αδελφής της συζύγου Ελπίδας Νίνου.

«Δεν ξέρω τίποτα όπως και εκείνη δεν ξέρει τα δικά μου προσωπικά» είπε χαρακτηριστικά, ενώ υποστήριξε πως είχε ακούσει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε σχέση με την ηθοποιό Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους.
«Μπορεί να έβλεπα μια συμπάθεια, αν θέλετε φλερτ, όπως γίνεται με όλους τους ηθοποιούς. Εμένα όμως δεν με ένοιαζε, εγώ κοίταζα τη δουλειά μου. Ποτέ δεν είχα ακούσει φήμες για σεξουαλική παρενόχληση» σημείωσε ο μάρτυρας.
Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, επανέλαβε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης του έχει πει ότι οι καταγγελίες είναι ψευδείς και «τα κάνουν γιατί θέλουν να τον διαλύσουν, μου έχει πει». Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως οι καταγγελίες σε βάρος του κατηγορούμενου, για ένα βιασμό και δυο απόπειρες, έγιναν από ζήλια. «Τον ζήλευαν πολύ γιατί ήταν πολλά χρόνια πρώτο όνομα. Πιστεύω ότι αυτός την πλήρωσε, τον διέλυσαν» ανέφερε.
Ο μάρτυρας δεν κατάφερε να δώσει εξήγηση γιατί μια μητέρα, επαγγελματίας έκανε καταγγελία σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη μετά από 11 χρόνια. «Δεν το ξέρω, να ρωτήσετε την ίδια να απαντήσει. Υπάρχει πολύ ζήλια στο ελληνικό θέατρο , δεν ξέρετε τι γίνεται, πολύ ζήλια. Αν είναι 50 ηθοποιοί, βγάλετε 50 μαχαίρια και κλείσετε τα φώτα για ένα δευτερόλεπτο οι μισοί θ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss