Δίκη Φιλιππίδη: Συνεχίζει σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας – Θα εξεταστεί και η Ελπίδα Νινου;

Ο μάρτυρας υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης «χρησιμοποιούσε το γυναικείο φύλο για τις ορέξεις του»

Την πρόθεση να καταθέσει αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του Σπύρου Μπιμπίλα με την Ελπίδα Νίνου δήλωσε η πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη με την ολοκλήρωση της χθεσινής συνεδρίασης.
Ο συνήγορος του κατηγορουμένου για ένα βιασμό και δυο απόπειρες ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστήριξε ότι μετά τη σημερινή εξέταση του προέδρου του ΣΕΗ από τους δικηγόρους του κατηγορουμένου, θα υποβληθεί το σχετικό αίτημα.

Η απόφαση προκλήθηκε μετά τα όσα κατέθεσε -τουλάχιστον μέχρι χθες- ο κ. Μπιμπίλας για την υπόθεση, ισχυρισμοί που έρχονται σε αντίθεση με όσα τις προηγούμενες ημέρες υποστήριζε η Ελπίδα Νίνου.
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ που κλήθηκε να καταθέσει προανακριτικά ως μάρτυρας υπεράσπισης του ηθοποιού εξελίχθηκε στον ισχυρότερο μάρτυρα κατηγορίας του, σκιαγραφώντας το προφίλ ενός ανθρώπου «θηρίου», που «τσιλιμπούρδιζε διαρκώς» με ηθοποιούς στις παραστάσεις του. «Με κάλεσαν ως μάρτυρα υπεράσπισης γιατί θεώρησαν ότι θα επικρατήσει το συναισθηματικό μου. Επειδή ήξεραν ότι λάτρευα τον Πέτρο πίστευαν ότι θα τα δικαιολογούσα. Ε, δε μπορώ να τα δικαιολογήσω αυτά τα πράγματα που έμαθα!» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο μάρτυρας υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης «χρησιμοποιούσε το γυναικείο φύλο για τις ορέξεις του. Δεν ξέρω ποιες σχέσεις ήταν συναινετικές και ποιες εξαναγκαστικές, ξέρω ότι υπήρχαν σχέσεις που κατέληξαν με την Ελπίδα να πάει σε ντέντεκτιβ και ψυχολόγο. Είχε φτιάξει με κατάσταση στο μυαλό της ότι όλες οι γυναίκες κυνηγούν τον Πέτρο, εμείς ξέραμε ότι το αντίθετο συνέβαινε. Από την πρώτη στιγμή του γάμου ο Πέτρος έβγαινε με άλλες κοπέλες. Πολλές κοπέλες εκδιώχθηκαν από το θέατρο γιατί δεν ενέδωσαν ή από ζήλεια. Πολλές της έδιωχνε η Ελπίδα».

Όταν κλήθηκε να απαντήσει για τη συνάντηση του με την Ελπίδα Νίνου και τη μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας στο θέατρο και τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους, ο κ. Μπιμπίλας παρουσίασε τη συνάντηση με διαφορετικό τρόπο από την κυρία Νίνου, επιβεβαιώνοντας την κατάθεση της μητέρας της πρώτης καταγγέλλουσας.
«Στο τέλος της παράστασης βρεθήκαμε και οι τρεις. Η Ελπίδα λέει θέλω να σας μιλήσω. Άρχισε να μας λέει ένα απίστευτο ότι η πρώτη καταγγέλλουσα ενοχλεί τον Πέτρο; Έχει σχέση μαζί του; Αμέσως είπα «μα είναι δυνατόν; Εγώ ξέρω την προσωπικότητα του Πέτρου. Πως είναι δυνατόν να την πέφτει το κορίτσι στον Πέτρο και όχι ο Πέτρος στο κορίτσι; Μετά από τόσα πολλά χρόνια δε θυμάμαι τι ειπώθηκε. Θυμάμαι καλά ότι είπε η Ελπίδα «δε με νοιάζει αν υπάρχει διείσδυση, με νοιάζει ότι η κόρη σου τα ρίχνει στον Πέτρο». Αν η μικρή δε μίλησε όλα α …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss