Δήμητρα Ματσούκα: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε καριέρα στο εξωτερικό

H Δήμητρα Mατσούκα παραδέχτηκε ότι ήταν πάντα φιλόδοξη και εξήγησε γιατί έχασε την ευκαιρία να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Η Δήμητρα Ματσούκα σε συνέντευξη που παραχώρησεστην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο, Φωτεινή Λάσπα. Η αγαπημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε ότι ήταν πάντα φιλόδοξη και εξήγησε γιατί έχασε την ευκαιρία να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.
«Ήμουν φιλόδοξο παιδί. Ήθελα να πετύχω σε ό,τι κάνω και είχα πολλά όνειρα. Μου αρέσει όταν βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και θεωρώ ότι μου πάει πολύ η κάμερα. Στην αρχή της καριέρας μου μεγαλύτερο εμπόδιο ήταν η εμπορική μου επιτυχία παρά η εμφάνιση μου», είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

Και συνέχισε: «Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό γιατί δυστυχώς δεν ήμουν έτοιμη. Για πολλά χρονιά αρνούμουν δουλειές, αλλά είναι πολυτέλεια. Αποφάσισα να λέω ναι σε ό,τι καλύτερο. Είμαι πολύ καλή στο να κλείνω καλά χρήματα για τις δουλειές μου, αλλά όχι και να τα λαμβάνω».

Κλείνοντας, η Δήμητρα Ματσούκα συμπλήρωσε: «Μέχρι στιγμής είμαι ok με την εμφάνισή μου. Θα ήθελα να μην είμαι μία από τις γυναίκες που δεν είναι συμβιβασμένες με τον χρόνο».

Σχετικές ειδήσεις
Όταν η Δήμητρα Ματσούκα ποζάρει με μαγιό ξεχνάς πως είναι ηθοποιός και θυμίζει μοντέλο
Δήμητρα Ματσούκα: Τα τελευταία έξι χρόνια είμαι σε σχέση και είμαι ερωτευμένη
Δήμητρα Ματσούκα α λα… JLο: Στα 48 της χρόνια βάζει τα γυαλιά στις influencers (pic)


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss