Δήμητρα στην Παρθένο: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου η Δήμητρα (Ceres) θα βρίσκεται στην Παρθένο, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στις εξελίξεις, από ένα ζώδιο που στη δικαιοδοσία του έχει κυρίως τα εργασιακά και την υγεία αλλά πέραν αυτών και επί προσωπικού σίγουρα θα μετρήσει και το ποιος οίκος φιλοξενείται στην Παρθένο στο γενέθλιο χάρτη σου.  
Ο πλανήτης νάνος που ανακαλύφθηκε το μακρινό 1800 και «συγγενεύει» με τον Ζυγό σχετίζεται με την δικτύωση, τις δημόσιες σχέσεις και την ευρύτερη δημοσιοποίηση θεμάτων γι’ αυτό την συναντάμε σε δεσπόζουσα θέση σε ανθρώπους των media, σε πολιτικούς, διπλωμάτες, νομικούς αλλά και σε ευρέως γνωστά πρόσωπα ανεξάρτητα από τον χώρο που δραστηριοποιούνται μεμονωμένα. 
Μια βασική έννοια-κλειδί για την κατανόησή της είναι «οι άλλοι» κι αυτός είναι ο λόγος που οι τάσεις και ιδιότητές της στον γενέθλιο χάρτη σου εμφανίζονται μόνον όταν εσύ συναλλάσσεσαι με αυτούς τους «άλλους». Επιπλέον έχοντας ένα «κοσμοπολίτικο» χαρακτήρα, συνδέεται με το life style αλλά και με οτιδήποτε στραβό προκύπτει από την μη αποδοχή μιας δημόσιας εικόνας κι εδώ μπαίνουν στο «κάδρο» ψυχοσωματικές ασθένειες όπως η ανορεξία ή η βουλιμία, που συχνά είναι προϊόν μιας «διαταραγμένης» Δήμητρας.  

Θα σου επισημάνω ακόμη ότι στο πεδίο δράσης της συμπεριλαμβάνονται, γάμοι, διαζύγια, πολιτογραφήσεις, συμβόλαια κι ότι άλλο ανήκει στα πλαίσια του αστικού δικαίου.  
Αν αφαιρέσεις τις δύσκολες όψεις που ενδέχεται να σχηματίζει με τον Άρη, η επιρροή της στα θέματα σου είναι γενικά θετική, ειδικά σε ζητήματα όπου η απ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss