Δήμητρα στον Λέοντα: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Η Δήμητρα (Ceres) θα βρίσκεται στο Λέοντα από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου, δίνοντας τις δικές της κατευθύνσεις, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκεις. Σου θυμίζω ότι η φύση της είναι επικοινωνιακή και κοσμοπολίτικη, ενώ συνδέεται με την πολιτική ζωή και διαχείριση, τη δημοσιογραφία και νομικά θέματα, κυρίως του αστικού Δικαίου αλλά και με έγγραφα που φέρουν μια επίσημη σφραγίδα.
Η δικτύωση και οι δημόσιες σχέσεις, μέσω των οποίων πολλά γίνονται πιο εύκολα και αποδοτικά, είναι ένα από τα ατού που σου δίνει κι αν ασχολείσαι με κάτι που απευθύνεται στο κοινό ή στηρίζει πολλά στην αποδοχή του, θα αναλάβει να προωθήσει το έργο και την προσωπικότητά σου.
Σε μια λιγότερο… απαιτητική εκδοχή, καλύπτει και θέματα life style, με τις ζωές των απανταχού celebrities να καλύπτουν τα κενά της δικής σου!

Η διαδρομή της στο ζώδιο ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, αφού στις 11 Αυγούστου κλείνει με ακρίβεια το τρίγωνό της με το Δία στον Κριό. Στις 22 ακολουθεί η σύνοδός της με την Αφροδίτη και μέχρι εδώ η Δήμητρα παίρνει… άριστα!Το τετράγωνό της όμως με τον Ουρανό και η αντίθεση της με τον Κρόνο, στις αρχές Σεπτεμβρίου θα βάλει… δύσκολα στη ζωή σου, ενώ αναμένονται και ραγδαίες εξελίξεις κοινωνικοπολιτικού χαρακτήρα ή/και νομικού ενδιαφέροντος, με τις ακρότητες να… περισσεύουν!
Αν βέβαια είσαι Λέων ή Υδροχόος έχεις πολύ περισσότερους λόγους να υπολογίσεις την επιρροή της στη ζωή σου αλλά τελικά το «καλάθι» της Δήμητρας έχει για όλους.

ΚΡΙΟΣ ♈
Πλούσια κοινωνική ζωή, με τις ερωτικές υποθέσεις να περνούν συχνά σε πρώτο πλάνο. Μια διακεκριμέν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss