Διπλή δολοφονία με άρωμα μαφίας στην πλατεία της Νέας Σμύρνης

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών δείχνει η διπλή δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε γνωστή καφετέρια – μπαρ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Το Newsbomb.gr φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο – ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς.

Δύο άτομα ηλικίας 41 και 44 ετών, αλβανικής καταγωγής, είναι τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης με πυροβολισμούς, που δέχθηκαν από άγνωστο άνδρα, αργά το βράδυ της Κυριακής, σε γνωστό καφέ – μπαρ της πλατείας Νέας Σμύρνης.
Από τους πυροβολισμούς ο 41χρονος άνδρας έπεσε νεκρός ενώ ο 44χρονος υπέκυψε στα τραύματά του μόλις έφτασε στο νοσοκομείο.

Από σφαίρα τραυματίστηκε και μια 31χρονη Ελληνίδα, που καθόταν σε διπλανό τραπέζι. Η γυναίκα που δεν φαίνεται να γνώριζε τους δύο Αλβανούς, νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό».
Παράλληλα, τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και ένας άνδρας, ο οποίος μόλις άρχισαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί, προσπάθησε έντρομος να απομακρυνθεί, αλλά σκόνταψε και χτύπησε στο κεφάλι. Δεν χρειάστηκε, όμως, να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

PHOTO GALLERY

Photo 1/2

Πηγή: Newsbomb.gr

Photo 2/2

Πηγή: Newsbomb.gr / Νίκος Χριστοφάκης

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ, όταν εμφανίστηκε έξω από το μαγαζί ένας μαυροντυμένος άνδρας, που φορούσε χειρουργική μάσκα. Ο δράστης της διπλής δολοφονικής επίθεσης πήγε στο τραπέζι που καθόντουσαν τα δύο θύματα και ξαφνικά έβγαλε ένα πιστόλι και άρχισε να τους πυροβολεί. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, προς άγνωστη κατεύθυνση.
Bίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς
To Newsbomb.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από το συμβάν.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Newsbomb, φαίνεται ο μαυροφορεμένος άνδρας να ανοίγει πυρ μπροστά στους ανυποψίαστους πολίτες που βρίσκονταν σε καφέ της περιοχής.
Μετά τους πυροβολισμούς επικράτησε πανικός στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, που ήταν κατάμεστη από κόσμο, όπως και τα περισσότερα μαγαζιά, καθώς ήταν πολλοί αυτοί που είχαν επιλέξει να βγουν έξω για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Μουντιάλ.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ η ευρύτερη περιοχή παρέμεινε για ώρες αποκλεισμένη. Σημειώνεται ότι οι Αρχές μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Προανάκριση για την υπόθεση που αναστάτωσε τη Νέα Σμύρνη, διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss