Δολοφονία εργολάβου στη Ρόδο: Για ατύχημα μιλούν οι κατηγορούμενοι

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ο 53χρονος ιδιοκτήτης καταλύματος στο Φαληράκι της Ρόδου και ο γιος του που φέρονται να σκότωσαν τον 46χρονο εργολάβο Τζάνη Τοπάλυ.

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους και με ομόφωνη απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέως ο 53χρονος ιδιοκτήτης καταλύματος στη Ρόδο και ο 20χρονος γιος του, οι οποίοι κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία του εργολάβου οικοδομών Τζάνη Τοπάλυ, 46 ετών, στον οποίο φέρονται να χρωστούσαν χρήματα.
Οι δύο κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι ο θάνατος του εργολάβου οφείλεται σε ατύχημα κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ τους. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, οι δύο άνδρες υποστήριξαν ότι ο εργολάβος έπεσε στο έδαφος ενώ είχε αναισθητοποιηθεί με σχοινί στο λαιμό του.

Ο πατέρας πήρε την ευθύνη επάνω του, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε υπαιτιότητα ο γιος του. Η προσαγωγή των δύο στο Δικαστικό Μέγαρο της Ρόδου έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ ομάδα εξαγριωμένων φίλων και συγγενών του θύματος βρίσκονταν από νωρίς στα δικαστήριο και τους γιούχαραν αγρίως.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss