Δολοφονία σοπράνο Λυρικής: Η 76χρονη προσπάθησε να κάνει ανάκληση της δωρεάς

 Δολοφονία σοπράνο Λυρικής: 50.000 ευρώ έκαναν «φτερά» από τον λογαριασμό της 76χρονης

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το μυστήριο της νεκρής σοπράνο. Όλα δείχνουν πως η 76χρονη προσπάθησε να αντιστρέψει τη ροή των μοιραίων γεγονότων που την οδήγησαν στο θάνατό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA και του αστυνομικού συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλου, η σοπράνο είχε επιχειρήσει να κάνει ανάκληση της δωρεάς στον άνδρα με καταγωγή από το Πακιστάν που είχε αναλάβει τη φροντίδα της.

Συγκεκριμένα, η σοπράνο είχε καταθέσει μία αγωγή 14 σελίδων τον Ιούνιο του 2021, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως σπούδασε κλασικό τραγούδι στο Μιλάνο της Ιταλίας και μετά το πέρας των σπουδών της επέστρεψε στην Ελλάδα και διορίστηκε στη χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
Στη συνέχεια η 76χρονη περιέγραψε τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε μετά τη συνταξιοδότησή της, καθώς έπασχε από σοβαρή ασθένεια, και τόνισε πως αναζητούσε βοήθεια, με τον συγκεκριμένο άνδρα να προσφέρεται να τη φροντίσει.

Η σοπράνο του έγραψε δύο ακίνητα σε Αθήνα και Λουτράκι, με τον άνδρα να εξαφανίζεται και να μην δίνει σημεία ζωής, παρά τις κλήσεις της.

Χαρακτηριστικά η σοπράνο ανέφερε στην αγωγή της ότι ο άνδρας για ένα διάστημα τουλάχιστον ενός έτους είχε πρόσβαση στην τραπεζική της κάρτα και το PIN της για να λαμβάνει τη σύνταξή της και να εξοφλεί τις οικονομικές της υποχρεώσεις.
Ο άνδρας απέσπασε 50.000 ευρώ από τον λογαριασμό της, με αποτέλεσμα η 76χρονη να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss