Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε σκεπάρνι στο μπαλκόνι

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα βρήκαν κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους στο μπαλκόνι πολύ καλά κρυμμένο ένα σκεπάρνι, το οποίο εικάζεται ότι είναι το όπλο της δολοφονίας του 41χρονου.

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη δολοφονία του 41χρονου στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Ο πατέρας, ο οποίος εντοπίστηκε λιπόθυμος δίπλα στον νεκρό 41χρονο γιο του, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Την εικόνα φρίκης αντίκρισε την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου, η μητέρα του 41χρονου, η οποία κάλεσε τους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα βρήκαν κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους στο μπαλκόνι επιμελώς κρυμμένο ένα σκεπάρνι μήκους 38 εκατοστών, το οποίο εικάζεται ότι είναι το όπλο του εγκλήματος ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το έκρυψε εκεί η μητέρα όταν αντίκρισε τον σύζυγο και τον γιο της στο πάτωμα και στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο πατέρας διασωληνώθηκε νωρίτερα την Πέμπτη στη Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, καθώς δεν είχε καλό επίπεδο συνείδησης και δεν επανερχόταν. Στην πολυκατοικία της οδού Ομήρου 18, στη Μενεμένη, οι γείτονες, όπως δηλώνουν, άκουγαν συχνά τους άγριους καυγάδες πατέρα και γιου με θέμα τα χρήματα που ζητούσε ο δεύτερος, ενώ, όπως προσθέτουν, οι αστυνομικοί είχαν κληθεί πολλές φορές στο παρελθόν εξαιτίας της όλης κατάστασης στο διαμέρισμα.
Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα παρότι, όπως ανέφεραν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ στη Voria.gr, έως αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ύποπτος εντούτοις στο κάδρο των υπόπτων έχει μπει ο πατέρας, ο οποίος όμως νοσηλεύεται σε σοβαρότατη κατάσταση και εκφράζονται φόβοι για την πορεία της υγείας του. Τον τόπο του εγκλήματος επισκέφτηκε και ιατροδικαστής ενώ, όπως δήλωσε στη Voria.gr η Ελένη Ζαγγελίδου, η ίδια αναμένει τη σορό του 41χρονου προκειμένου να πραγματοποιήσει νεκροψία-νεκροτομή.

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss